Onlangs heeft Hypernode, de hosting-provider waar van veel van onze klanten de Magento-webshop wordt gehost, een aantal nieuwe pakketten ingevoerd, onder de naam “Falcon”. Deze bevatten méér “power” dan de huidige hostingpakketen.

Heeft u uw Magento-webshop ondergebracht bij Hypernode? Dan kunnen wij uw hostingpakket voor u “omschakelen” naar deze nieuwe versie. Het voordeel is dat er bij de meeste pakketten méér processoren en/of geheugen zijn inbegrepen, wat er voor zal zorgen dat uw webshop sneller zal werken. In de onderstaande tabel kunt u zien wat de verbeteringen zijn.

Vorig hostingpakket Nieuw hostingpakket Extra
Naam Processor Geheugen Naam Processor Geheugen Méér processor cores Méér Geheugen
Professional S 2 cores 6 GB Falcon S 2 cores 8 GB + 2 GB
Professional M 3 cores 8 GB Falcon M 3 cores 16 GB + 8 GB
Professional L 4 cores 16 GB Falcon L 5 cores 24 GB + 1 core + 8 GB
Professional XL 6 cores 24 GB Falcon XL 8 cores 32 GB + 2 cores + 8 GB
Professional 2XL 8 cores 32 GB Falcon 2XL 12 cores 48 GB + 4 cores + 16 GB
Professional 3XL 12 cores 48 GB Falcon 3XL 16 cores 64 GB + 4 cores + 16 GB
Professional 4XL 16 cores 64 GB Falcon 4XL 18 cores 80 GB + 2 cores + 16 GB

Wij horen graag van u wanneer wij deze switch voor uw hostingpakket kunnen uitvoeren. Onze verwachting is dat de Magento-webshops van onze klanten hierdoor significant sneller zullen werken. Er is geen prijsverschil in de hostingpakketten.

Hypernode is ontworpen voor snelheid

Op de drukke en kritische e-commerce markt van vandaag verwachten klanten vlot en ongestoord online te kunnen shoppen. Met de voor Magento geoptimaliseerde softwarestack bij Hypernode maakt u alle verwachtingen waar. Gemiddeld worden shops 167% sneller als ze naar Hypernode overstappen. Benieuwd naar de beste Magento hosting? Vraag Hypernode om een benchmark.

Neem contact met ons op om uw Hypernode-pakket bij te werken
Vergelijking hostingpakketten Hypernode