Project Description

Tommy Teleshopping

Hoe breng je een organisatie, met ondernemers die alles weten over marketing en conversie verder? Door er altijd te zijn, actief mee te denken en met de zelfde drive om er een succes van te maken!

Achtergrond

Tommy Teleshopping, de nummer 1 van Nederland en België in de categorie Direct Response TV. Met ruim 100 uur TV zendtijd per week is Tommy Teleshopping een van de bekendste merken van Nederland. Dagelijks kijken duizenden consumenten naar de commercials van Tommy Teleshopping en bestellen producten via het Call Center en of via Tommyteleshopping.com.

Onze samenwerking gaat terug naar begin 2010. In de afgelopen 10 jaar hebben wij samen met Tommy Telshopping geïnvesteerd in een zeer effectieve en succesvolle webwinkel. In 2020 is de keuze gemaakt om over te stappen naar Magento 2.

Een subtiel verschil

De opgebouwde kennis over de afgelopen jaren mag niet verloren gaan. Belangrijke conversie verhogende functionaliteiten zijn overgenomen in het nieuwe Magento 2 platform. Het design heeft een subtiele face lift gekregen.

Resultaat

De nieuwe webwinkel is in februari 2021 live gegaan. De eerste reacties en resultaten zijn goed. Ook de komende jaren zullen wij samen met Tommy Teleshopping blijven investeren in verder groei! Wij kijken er naar uit!

Gert Kruithof | CMO | Omnichannelgroup

Vanaf het eerste uur is Qlicks de strategische e-commerce partner van Tommy Teleshopping. Als marktleider in Nederland op het gebied van thuiswinkelen via TV is het voor ons van belang dat onze partner voorop loopt in expertise en een proactieve rol inneemt naar ons als klant.

Wij zijn een zeer dynamische organisatie en genereren transacties in diverse on- en offline kanalen, o.a. Webshop, Callcenter, Marketplaces. Qlicks ontwikkelt voor ons alle custom functionaliteiten en koppelingen in ons Magento (2) platform. Transacties via alle kanalen komen centraal binnen en wij beschikken over diverse op maat ontwikkelde rapportages, die aansluiten bij onze wensen. Als klant worden wij regelmatig verrast door Qlicks met nieuwe ontwikkelingen en voorzien van advies om hier in ons Magento (2) platform maximaal van te profiteren. Voor Tommy Teleshopping is Qlicks de partner voor de toekomst!