Project Description

Fotobehang

Een Magento Gold Partner is geen garantie voor succes. Via ons netwerk kwamen wij aan tafel, de start van een succesvolle samenwerking!

Achtergrond

Fotobehang is een jonge organisatie met een sterke focus op groei. Met een schaalbaar concept is het doel om in een aantal jaren de “wereld” te veroveren. Dit vraagt een flexibele partner die meedenkt, snel kan schakelen en zorgvuldig te werk gaat in een technisch complexe omgeving. In het najaar van 2019 kiest het team van Fotobehang Qlicks als Magento Partner.

Groeien kan alleen met een solide basis

De inspanningen zijn gericht op het creëren van een solide basis. De webwinkel wordt telkens op onderdelen verbeterd, zodat de basis staat en het team van fotobehang kan beginnen met de uitrol van haar dienstverlening in verschillende landen. Een vast team binnen Qlicks schakelt dagelijks met het team van Fotobehang. Hierdoor zitten wij kort op de bal en worden wensen snel doorgevoerd.

Resultaat

Door alle inspanningen en verbeteringen laat de webwinkel een ongekende groei zien in conversie en omzet. Niets staat de uitrol van Fotobehang over de rest van de wereld nog in de weg. Als Qlicks zijn wij trots dat wij hier onderdeel van mogen zijn.