Shopify Koppeling met SRS kassa systeem

Sinds 2010 werken wij intensief samen met SRS. Door deze lange samenwerking hebben wij veel kennis van de werking van het SRS ERP systeem. Hierdoor hebben wij een krachtige koppeling ontwikkeld voor Shopify en SRS.

Met onze geavanceerde koppeling kun je rekenen op een breed scala aan functionaliteiten:

Automatische productcreatie en categorisatie

Verlies geen kostbare tijd meer aan het handmatig aanmaken en categoriseren van producten. Onze koppeling zorgt ervoor dat producten automatisch worden aangemaakt in Shopify en te koppelen zijn aan de juiste categorieën. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten.

Real-time voorraadbeheer

Behoud altijd de controle over je voorraad met real-time voorraadcontroles. Onze koppeling zorgt ervoor dat voorraadniveaus automatisch worden bijgewerkt, waardoor je altijd een exact overzicht hebt van beschikbare producten.

Efficiënte order- en credit orderverwerking 

Met onze geïntegreerde oplossing worden bestellingen en credit-orders automatisch gesynchroniseerd tussen Shopify en de SRS Kassa software. Wij bieden de mogelijkheid dat “gast” orders automatisch gekoppeld worden aan bestaande klantaccounts in SRS. Of geef bij een credit order aan dat het artikel manco is en dus niet terug mag in de voorraad.

Naadloze CRM-koppeling

Onze koppeling synchroniseert je klantgegevens automatisch tussen Shopify en het SRS kassa systeem en vice versa.  Hierdoor heb je een compleet overzicht van je klanten en kun je gerichte marketing campagnes uitvoeren op basis van hun individuele behoeften en voorkeuren. Perfect voor een omnichannel klantbeleving.

Geautomatiseerde content creatie

Content creëren voor alle producten in je webwinkel kost veel tijd. Met de oplossing van Fozzels.com is het schrijven van content verleden tijd. Fozzels integreert je webwinkel met ChatGpt van Open.ai.

De software van Fozzels kan, in samenwerking met de AI-aangedreven software van ChatGpt verschillende soorten content genereren, waaronder SEO-content, productbeschrijvingen, blogposts, categorie teksten of instructies.

Ontdek wat Fozzels.com voor jou kan betekenen!

Met onze lange historie in samenwerking met SRS hebben wij heel veel kennis opgedaan van de Fashion Branche. Wij kijken graag samen met jou hoe wij jullie merk en/of winkel kunnen laten groeien. Zowel online als offline.

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!