Qlicks

Adobe / Magento BTB

Ontgrendel het potentieel van Adobe B2B voor jouw (e-commerce) bedrijf. Als e-commerce manager of directeur begrijp je het belang van een krachtig platform dat specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van B2B-bedrijven.

Adobe / Magento BTB

Bij Adobe/Magento Commerce is B2B-functionaliteit ingebouwd in het systeem, waardoor je direct kunt profiteren van de voordelen die het biedt.

Voordelen van Adobe B2B:

Met Adobe B2B heb je toegang tot een breed scala aan B2B-functies die speciaal zijn ontwikkeld om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Van het beheren van complexe organisatiestructuren tot het toewijzen van gebruikersrollen en -machtigingen.

Hieronder een overzicht van specifieke BTB functionaliteit die Adobe / Magento Commerce biedt. 

Waarom kiezen voor​

Adobe / Magento BTB​

Gedeelde catalogi

Gedeelde catalogi zijn prijsniveaus waarmee aangepaste prijzen per product kunnen worden ingesteld voor verschillende bedrijven op één of meerdere websites. Door gebruik te maken van gedeelde catalogi kun je producten verkopen door verschillende prijsniveaus toe te passen voor verschillende klantgroepen.

Snel bestellen van meerdere artikelen

Met deze functie is het bestelproces  voor zakelijke klanten vereenvoudigd tot slechts enkele klikken Als de klant inlogt in zijn account en de productnaam of SKU van de producten kent, kan hij deze supersnel (her)bestellen. 

Offertes / Quotes

Gebruik de functie Offertes om geautoriseerde kopers in staat te stellen het prijsonderhandelingsproces te starten door een verzoek in te dienen vanuit de winkelwagen. Het Offertes-overzicht in het beheerderspaneel toont elke ontvangen offerte en houdt de communicatiegeschiedenis tussen koper en verkoper bij.

Goedkeuring van inkooporders

Wanneer Inkooporders zijn geactiveerd voor een bedrijfsaccount, worden alle bestellingen automatisch aangemaakt als Inkooporders (PO). Gebruikers met de benodigde machtigingen kunnen inkooporders maken, bewerken en verwijderen die zij zelf en inkooporders  die door ondergeschikte gebruikers zijn aangemaakt. Afhankelijk van hun rol en de bestelling kunnen gebruikers worden toebedeeld aan verschillende rollen en rechten. 

Herhaalaankopen

Klanten kunnen eenvoudig herhaalaankopen via “herhaalaankoop-lijsten” plaatsen.   Zo besparen ze tijd door en kunnen ze in enkele klikken vaak bestelde producten opnieuw bestellen.  Ze kunnen meerdere lijsten bijhouden die zich richten op producten van verschillende leveranciers, kopers, teams, en / of campagnes.

Adobe/Magento Open Source BTB

Uitbreidbaar met BTB extensies

Hoewel Adobe/Magento Open Source geen standaard B2B-functionaliteit biedt, zijn er B2B-extensies beschikbaar in de markt, die je kunt aanschaffen en integreren in jouw Adobe/Magento Open Source omgeving. Deze extensies voegen specifieke B2B-functionaliteiten toe, zoals geavanceerd prijsbeheer, offertebeheer en inkooporder workflows.             

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Adobe / Magento en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento-support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.

Lees meer over Adobe / Magento PWA