Adobe / Magento BTB

Ontgrendel het potentieel van Adobe B2B voor jouw (e-commerce) bedrijf. Als e-commerce manager of directeur begrijp je het belang van een krachtig platform dat specifiek is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van B2B-bedrijven. 

Adobe / Magento Commerce – BTB inclusief

Bij Adobe/Magento Commerce is B2B-functionaliteit ingebouwd in het systeem, waardoor je direct kunt profiteren van de voordelen die het biedt.

Voordelen van Adobe B2B:

Met Adobe B2B heb je toegang tot een breed scala aan B2B-functies die speciaal zijn ontwikkeld om aan de behoeften van jouw bedrijf te voldoen. Van het beheren van complexe organisatiestructuren tot het toewijzen van gebruikersrollen en -machtigingen.

Hieronder een overzicht van specifieke BTB functionaliteit die Adobe / Magento Commerce biedt. 

Gedeelde catalogi

Gedeelde catalogi zijn prijsniveaus waarmee aangepaste prijzen per product kunnen worden ingesteld voor verschillende bedrijven op één of meerdere websites. Door gebruik te maken van gedeelde catalogi kun je producten verkopen door verschillende prijsniveaus toe te passen voor verschillende klantgroepen.

Snel bestellen van meerdere artikelen

Met deze functie is het bestelproces  voor zakelijke klanten vereenvoudigd tot slechts enkele klikken Als de klant inlogt in zijn account en de productnaam of SKU van de producten kent, kan hij deze supersnel (her)bestellen. 

Offertes / Quotes

Gebruik de functie Offertes om geautoriseerde kopers in staat te stellen het prijsonderhandelingsproces te starten door een verzoek in te dienen vanuit de winkelwagen. Het Offertes-overzicht in het beheerderspaneel toont elke ontvangen offerte en houdt de communicatiegeschiedenis tussen koper en verkoper bij.

Goedkeuring van inkooporders

Wanneer Inkooporders zijn geactiveerd voor een bedrijfsaccount, worden alle bestellingen automatisch aangemaakt als Inkooporders (PO). Gebruikers met de benodigde machtigingen kunnen inkooporders maken, bewerken en verwijderen die zij zelf en inkooporders  die door ondergeschikte gebruikers zijn aangemaakt. Afhankelijk van hun rol en de bestelling kunnen gebruikers worden toebedeeld aan verschillende rollen en rechten. 

Herhaalaankopen

Klanten kunnen eenvoudig herhaalaankopen via “herhaalaankoop-lijsten” plaatsen.   Zo besparen ze tijd door en kunnen ze in enkele klikken vaak bestelde producten opnieuw bestellen.  Ze kunnen meerdere lijsten bijhouden die zich richten op producten van verschillende leveranciers, kopers, teams, en / of campagnes.

Adobe / Magento Open Source – Uitbreidbaar met BTB extensies

Hoewel Adobe/Magento Open Source geen standaard B2B-functionaliteit biedt, zijn er B2B-extensies beschikbaar in de markt, die je kunt aanschaffen en integreren in jouw Adobe/Magento Open Source omgeving. Deze extensies voegen specifieke B2B-functionaliteiten toe, zoals geavanceerd prijsbeheer, offertebeheer en inkooporder workflows. 

Adobe / Magento BTB en Qlicks een sterke combinatie 

Kennis van zaken!

Wij hebben ruime ervaring met Adobe/Magento B2B-trajecten. Onze expertise omvat niet alleen het implementeren van Adobe/Magento BTB-functionaliteiten, maar ook het naadloos koppelen van jouw e-commerceplatform met toonaangevende ERP-systemen zoals Exact en Accountview. Hierdoor kun je moeiteloos gegevens synchroniseren en een geïntegreerde oplossing creëren die efficiëntie en nauwkeurigheid bevordert.

Met ons team van meer dan 35 specialisten, waaronder ervaren senior software engineers die bedreven zijn in Adobe/Magento-ontwikkeling, bieden we hoogwaardige oplossingen op maat voor onze klanten. We begrijpen de complexiteit van BTB-processen, zoals het instellen van verschillende kortingen per debiteur en BTW-instellingen per land, en zorgen ervoor dat jouw e-commerceplatform aan al deze vereisten voldoet.

Bij Qlicks streven we naar innovatie en klantgerichtheid. We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in e-commerce, zodat we jouw bedrijf de meest geavanceerde en effectieve oplossingen kunnen bieden. Ons doel is om resultaatgerichte en succesvolle e-commerce-projecten te leveren die jouw bedrijf laten groeien.

Wanneer je met ons samenwerkt, ben je verzekerd van een betrouwbare partner die investeert in jouw bedrijf. We bouwen aan een langdurige relatie en werken nauw met je samen om jouw doelstellingen te bereiken. Samen laten we jouw e-commercebedrijf bloeien in de snel evoluerende digitale markt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Qlicks jou kan helpen bij het implementeren van een krachtige Adobe/Magento B2B-oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften en goede doelen.

Innovatie die je verder brengt!

Wij investeren actief in innovatieve oplossingen die Adobe / Magento BTB  slimmer en efficiënter maken. We hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die onze klanten slimmer en / of effectiever maken. 

Een van deze tools is Fozzels (ChatGpt). Fozzels is in staat om content volledig geautomatiseerd te genereren, wat de kwaliteit van de content verhoogt en een positieve impact heeft op SEO. Bovendien bespaart het aanzienlijk veel tijd binnen het e-commerce team.

Bij Qlicks zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan onze klanten en hen te helpen slimmer en efficiënter te opereren. 

Divers en betrokken – gericht op groei!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om platform migratie, Adobe / Magento-support, een second opinion of platform advies, wij hebben de expertise in huis om je te helpen. We denken actief met je mee om jouw e-commerce activiteiten te laten groeien en optimaliseren. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen. Wij zijn altijd betrokken en maken graag samen met jou een op maat gemaakte groeistrategie. 

Producten

 • Magento Opensource

 • Magento PWA

 • Magento koppeling SRS

 • Magento koppeling ACA

 • Magento koppeling Copernica

 • Magento koppeling Account View

 • Magento Extensions

 • Magento Hosting

 • Magento AutoScaling Hosting (Hipex Hybrid Cloud)

Oplossingen

 • Ontwikkeling & Onderhoud

 • Magento Optimalisatie

 • Magento Koppelingen

 • Maatwerk Oplossingen

 • Magento Developers

 • Magento Advies

Branches

 • Fashion

 • Shoes

 • DRTV

 • Dienstverlening

 • Wholesale

 • Producenten

 

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!