Adobe / Magento Commerce

Zoek je volledige flexibiliteit en schaalbaarheid, dan is Adobe / Magento Commerce de enige keuze.! Dit geavanceerde platform combineert de flexibiliteit en schaalbaarheid van Magento met de krachtige mogelijkheden van Adobe, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om te slagen in de snel bewegende digitale markt van vandaag. En met onze kennis  en ervaring van Adobe Commerce / Magento haal je het maximale eruit.

Gartner noemt Adobe Commerce een “Leider” in het Magic Quadrant voor webwinkels. Adobe / Magento Commerce, het multi-channel platform voor zowel B2B- als B2C-klanten. Adobe Commerce biedt je een handelsplatform dat eindeloos flexibel, uitbreidbaar en schaalbaar is.

Waarom kiezen voor Adobe / Magento Commerce

Slimme en volledige automatische content creatie en content planning

Met een intuïtieve content-builder stelt Adobe Commerce gebruikers in staat om snel klantgerichte content te creëren en bij te werken. Met de integratie van Fozzels / ChatGpt  automatiseer je alle content werkzaamheden volledig weg. Adobe / Magento Commerce helpt je om je communicatie perfect af te stemmen op jullie doelgroep. 

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Of je nu net begint of een gevestigd bedrijf op enterprise-niveau bent, Adobe/Magento Commerce kan zich aanpassen aan jouw behoeften. Het platform is zeer flexibel. Zo integreren wij Adobe/Magento Commerce met bestaande ERP- en CRM-systemen. Logistieke partners en data driven marketing oplossingen. Veelal zijn er kant en klare integraties beschikbaar. Indien dit niet het geval is ontwikkelen wij iedere gewenste integratie met derden systemen.  

Creëer verbluffende (Omnichannel) winkelervaringen

Adobe Commerce biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, zoals filtering, sortering en zoeksuggesties (Adobe Sensei), waardoor klanten snel en gemakkelijk producten kunnen vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Adobe Commerce biedt gepersonaliseerde winkelervaringen op basis van het gedrag, voorkeuren en de demografische gegevens van je klanten. Door relevante aanbevelingen, aanbiedingen en inhoud te tonen, vergroot je de betrokkenheid en verhoog je de kans op aankopen.

Met Adobe Commerce kun je eenvoudig verschillende verkoopkanalen, zoals web, mobiel, sociale media en marktplaatsen integreren. Dit stelt je in staat om je producten op meerdere platforms te verkopen en een consistente winkelervaring te bieden, ongeacht het kanaal dat klanten gebruiken.

Krachtige analyse en rapportage

Met Adobe / Magento Commerce krijg je toegang tot krachtige analyse- en rapportagetools die je diepgaande inzichten geven in het gedrag en de voorkeuren van jouw klanten. Je kunt datagestuurde beslissingen nemen die je helpen jouw marketinginspanningen te optimaliseren en jouw winst te verbeteren. 

De alles-in-één oplossing voor B2B en B2C

Adobe / Magento Commerce is de ultieme alles-in-één oplossing voor B2B en B2C. Met zijn uitgebreide functionaliteiten stelt het bedrijven in staat om naadloze en gepersonaliseerde ervaringen te creëren voor zowel zakelijke klanten als consumenten. Adobe / Magento Commerce ondersteunt meerdere verkoopkanalen, waardoor bedrijven efficiënter kunnen werken en kosten kunnen besparen. Bovendien is Adobe / Magento Commerce flexibel, schaalbaar en eenvoudig aan te passen aan de specifieke behoeften van een bedrijf. Of het nu gaat om het beheren van productcatalogi, het afhandelen van betalingen of het stroomlijnen van de fulfilment processen, Adobe Magento Commerce biedt de tools en functionaliteiten om succesvol te zijn in zowel B2B als B2C omgevingen.

Met Adobe / Magento – blijf je voor op je concurrentie!

Met Adobe Commerce (Magento) behoud je een voorsprong op je concurrentie dankzij een krachtige combinatie van factoren. Ten eerste heeft Adobe een enorme gemeenschap van ontwikkelaars en een actieve open source community rond Magento. Dit betekent dat er voortdurend nieuwe innovaties worden ontwikkeld en bijgedragen aan de platform functionaliteit.

Deze uitgebreide gemeenschap zorgt voor een voortdurende doorontwikkeling van Magento, met regelmatige updates en nieuwe functies die beschikbaar worden gesteld. Hierdoor blijf je profiteren van de nieuwste technologieën en mogelijkheden om je online winkelervaring te verbeteren. Zo blijf je voor op je concurrentie.

Adobe / Magento Commerce een Qlicks een sterke combinatie!

Toegewijde expertise

Wij zijn een toonaangevende Adobe/Magento-partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Ons team van meer dan 35 specialisten bestaat onder andere uit ervaren senior software engineers die bedreven zijn in Adobe / Magento Commerce ontwikkeling. We hebben diepgaande expertise en een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige oplossingen op maat voor onze klanten. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid streven we ernaar om resultaatgerichte en succesvolle e-commerce-projecten te leveren. Wij begrijpen de complexiteit van e-commerce en zijn we goed thuis in de nieuwste trends en technologieën. Door samen te werken met ons ben je verzekerd van een betrouwbare partner die investeert in jouw bedrijf,  met als doel om samen te groeien. 

Innovatie die je verder brengt! 

Wij investeren actief in innovatieve oplossingen die Adobe Commerce/Magento slimmer en efficiënter maken. We hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die onze klanten slimmer en / of effectiever maken. 

Een van deze tools is de Sumber-applicatie, die door tientallen fashion retailers wordt gebruikt. Met behulp van slimme algoritmes ontsluit Sumber webbestellingen in aangesloten winkels, waardoor een naadloze integratie tussen online en offline kanalen wordt gecreëerd. Of voorzien we grote shops van Fozzels (ChatGpt), om content volledig geautomatiseerd te genereren, wat de kwaliteit van de content verhoogt en een positieve impact heeft op SEO. Bovendien bespaart het aanzienlijk veel tijd binnen het e-commerce team.

Bij Qlicks zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan onze klanten en hen te helpen slimmer en efficiënter te opereren. 

Divers en betrokken – gericht op groei!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om platform migratie, Adobe Commerce/Magento-support, een second opinion of platformadvies, wij hebben de expertise in huis om je te helpen. We denken actief met je mee om jouw e-commerceactiviteiten te laten groeien en optimaliseren. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen. Wij zijn altijd betrokken en maken graag samen met jou een op maat gemaakte groeistrategie. 

Licentiekosten Adobe / Magento Commerce

De licentiekosten voor Adobe / Magento Commerce, voorheen Magento Commerce, variëren op basis van de gegenereerde omzet via het platform. De startlicentie bedraagt ongeveer 22.000 euro per jaar. Als je geïnteresseerd bent, kunnen we je graag voorzien van gedetailleerde informatie over de specifieke licentiekosten per jaar. Neem gerust contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte die afgestemd is op jouw bedrijfsbehoeften en omzetniveau. Daarnaast zijn er terugkerende kosten voor hosting (ca. 500 euro per maand) en platform updates en / of security patches. Deze kosten hangen sterk af van de configuratie. Je kan er rekening mee houden dat je hier tussen de 500,- en  1000,- euro per maand aan kwijt bent. 

 

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!