Qlicks

Adobe / Magento Koppeling met SRS kassa systeem

Adobe / Magento Koppeling met SRS kassa systeem

Sinds 2010 werken wij intensief samen met SRS. Door deze lange samenwerking hebben wij veel kennis van de werking van het SRS ERP systeem. Hierdoor hebben wij de krachtigste en meest flexibele oplossing in de markt beschikbaar die Adobe / Magento met SRS koppelt. . 

Met onze geavanceerde koppeling kun je rekenen op een breed scala aan functionaliteiten:

Automatisch aanmaken van producten en categorieën.

Verlies geen kostbare tijd meer aan het handmatig aanmaken en categoriseren van producten. Onze koppeling zorgt ervoor dat producten automatisch worden aangemaakt in Adobe / Magento en naadloos worden gekoppeld aan de juiste categorieën. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten.

Realtime voorraadbeheer

Behoud altijd de controle over je voorraad met realtime voorraadcontroles. Onze koppeling zorgt ervoor dat  voorraadniveaus automatisch worden bijgewerkt, waardoor je altijd een exact overzicht hebt van beschikbare producten. 

Efficiënte order- en credit orderverwerking

Met onze geïntegreerde oplossing worden bestellingen en credit orders automatisch gesynchroniseerd tussen Adobe / Magento en de SRS Kassa software. Wij bieden de mogelijkheid dat “gast” orders automatisch gekoppeld worden aan bestaande klantaccounts in SRS. Of geef bij een credit order aan dat het artikel manco is en dus niet terug mag in de voorraad.

Loyalty-programma

Verhoog de betrokkenheid en waarde van je klanten met het in Adobe / Magento  geïntegreerde SRS loyalty-programma. Klanten kunnen punten sparen en verzilveren, tijdens het winkelen online of in de fysieke winkels , waardoor ze worden aangemoedigd om terug te keren en meer aankopen te doen. Het verzilveren kan op verschillende manieren; realtime in de checkout en/of door het inleveren van SRS vouchers in je webwinkel. 

Naadloze CRM-koppeling

Onze koppeling synchroniseert je klantgegevens automatisch tussen Adobe / Magento en het SRS kassa systeem en vice versa.  Hierdoor heb je een compleet overzicht van je klanten en kun je gerichte marketing campagnes uitvoeren op basis van hun individuele behoeften en voorkeuren. Perfect voor een omnichannel klantbeleving. 

SRS vouchers een cadeaukaarten

Geef je klanten een extra stimulans om te winkelen met de SRS-voucher functionaliteit. Je kunt eenvoudig vouchers genereren in het SRS kassa systeem en deze uitgeven aan jouw klanten. Klanten kunnen de vouchers verzilveren tijdens hun online aankoop. Waarbij de waarde realtime wordt gecontroleerd. 

Naast vouchers kunnen klanten ook online cadeaukaarten kopen. Deze cadeaukaarten worden aangemaakt in het SRS systeem en zijn zodoende ook inwisselbaar in de fysieke winkel. Uiteraard werkt het ook andersom. 

Flexibiliteit

De Adobe / Magento SRS koppeling is verder voorzien van tientallen opties die de inrichting van de webwinkel, op basis van de gegevens uit SRS, vereenvoudigen en/of flexibiliseren. Zo kun je losse velden uit SRS samenvoegen in een veld, handig om automatisch een naam te creëren voor een product. Of kun je volledig geautomatiseerd een new arrival en of sale categorie instellen. 

Drop Ship en longtail

De Adobe / Magento koppeling met SRS biedt je de mogelijkheid om met longtail- en dropship-leveranciers te werken. Via deze koppeling kun je volledig geautomatiseerd het assortiment dat op voorraad is  bij leveranciers ontsluiten in je webwinkel. Adobe / Magento kijkt realtime in het SRS voorraadsysteem en maakt onderscheid tussen eigen voorraad en dat van de voorraad van een leverancier. Met deze ontwikkeling hebben SRS klanten de mogelijkheid om op een slimme manier extra voorraad te ontsluiten. Dit verhoogt de omzet en de conversie. 

Sumber logistiek

In nauwe samenwerking met SRS exploiteren we ook de logistieke oplossing genaamd Sumber. Deze geïntegreerde oplossing biedt je volledige controle over je bestelproces. Elk filiaal wordt uitgerust met een Sumber applicatie. Weborders worden op een slimme manier door een algoritme uitgezet bij de aangesloten fysieke winkels. Nadat een winkel een via de webwinkel verkocht item “picked”, ontvangt de winkel een pakbon met verzendlabel zodat de winkel direct het artikel kan opsturen naar de klant. Met Sumber ontsluit je als retailer op een eenvoudige manier de voorraad die beschikbaar is in de fysieke winkels. 

Onze ervaring is dat retailers die dit doen hun online omzet met 20% zien toenemen. Daarnaast verwerkt Sumber web retouren die in de winkel geretourneerd worden. En kan een medewerker in de winkel realtime klantdata ophalen aanpassen. Belangrijk om het klantenbestand actueel te houden. 

Geautomatiseerde content creatie

Content creëren voor alle producten in je webwinkel kost veel tijd. Met de oplossing van Fozzels.com is het schrijven van content verleden tijd. Fozzels integreert je webwinkel met ChatGpt van Open.ai. De software van Fozzels kan, in samenwerking met de AI-aangedreven software van ChatGpt verschillende soorten content genereren, waaronder SEO-content, productbeschrijvingen, blogposts, categorie teksten of instructies. Ontdek wat Fozzels.com voor jou kan betekenen! Met onze lange historie in samenwerking met SRS hebben wij heel veel kennis opgedaan van de Fashion Branche. Wij kijken graag samen met jou hoe wij jullie merk en/of winkel kunnen laten groeien. Zowel online als offline.
KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Adobe / Magento en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento-support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.