Qlicks

Shopify Plus

Met Shopify Plus maak je de “next step” op e-commerce gebied.

Shopify Plus

Het e-commerce platform is krachtig en ontworpen voor grotere retailers en fabrikanten?  Met geavanceerde functies en ongeëvenaarde schaalbaarheid en flexibiliteit biedt Shopify Plus alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en te slagen in de competitieve wereld van e-commerce.

Shopify App Store

Een van de belangrijkste voordelen van Shopify Plus is de toegang tot de uitgebreide Shopify App Store. Met duizenden apps kun je eenvoudig functionaliteiten toevoegen aan je Shopify-webwinkel. Van marketingtools tot voorraadbeheer en geavanceerde rapportage, je hebt alle tools binnen handbereik om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gebruiksvriendelijke interface

Met Shopify Plus profiteer je ook van een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om met drag-and-drop je webwinkel aan te passen. Kies uit een breed scala aan templates en pas deze moeiteloos aan je eigen merk en stijl aan. En als je speciale design aanpassingen nodig hebt, staan onze front-end developers voor je klaar om aan je wensen te voldoen.

Naadloze integraties met grote marktplaatsen

Verkoop overal en bereik je klanten waar ze zich ook bevinden. Shopify Plus biedt naadloze integraties met grote marktplaatsen en sociale platforms zoals Amazon, TikTok en Facebook. Je kunt zelfs meerdere webwinkels beheren en gebruikmaken van Shopify POS, de kassa oplossing voor je fysieke winkel. Zo vergroot je je bereik en verkoopmogelijkheden.

Geavanceerde rapportage en analyses

Met Shopify Plus krijg je diepgaande inzichten in je bedrijfsprestaties. Je hebt toegang tot uitgebreide rapportages en analyses om trends te ontdekken, de conversie te optimaliseren en groeikansen te identificeren. Begrijp je klanten beter en neem gefundeerde beslissingen op basis van data. Met Shopify Plus kun je het succes van je e-commerce activiteiten meten en bijsturen waar nodig.

Alles-in-één pakket

Met Shopify Plus hoef je je geen zorgen te maken over hosting, updates en beveiliging. Als een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, biedt Shopify Plus een alles-in-één pakket. Je betaalt een vast maandelijks bedrag en Shopify zorgt voor de hosting, updates en beveiliging van je webwinkel. Dit geeft je gemoedsrust, kosten zekerheid en de mogelijkheid om altijd te profiteren van de nieuwste functionaliteiten. De Shopify Plus licentie bedraagt Euro ca. 2.000,- per maand. Bij deze maandelijkse kosten kunnen nog aanvullende licentiekosten komen die samenhangen met app’s die je wenst te gebruiken. 

Snelle implementatie

Shopify Plus staat bekend om zijn snelle implementatie. Met eenvoudige integraties met ERP- en CMS-systemen, mits beschikbaar in de Shopify App Store, kun je snel aan de slag. Het gemiddelde integratietraject duurt ongeveer drie maanden, afhankelijk van de gewenste front-end aanpassingen en de beschikbaarheid van apps.

Shopify Plus is de ideale keuze voor retailers of merken die het maximale uit hun online winkel willen halen. Met geavanceerde functies, eenvoudige implementatie en een betrouwbare infrastructuur biedt Shopify Plus alles wat je nodig hebt om te groeien, te slagen en een onderscheidende klantervaring te bieden. 

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Shopify en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Shopify partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Shopify.

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Shopify partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Personalisatie
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Shopify support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.

Lees meer over Shopify Advanced