Shopify Plus

Met Shopify Plus maak je de “next step” op e-commerce gebied. 

Het e-commerce platform is krachtig en ontworpen voor grotere retailers en fabrikanten?  Met geavanceerde functies en ongeëvenaarde schaalbaarheid en flexibiliteit biedt Shopify Plus alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien en te slagen in de competitieve wereld van e-commerce.

Shopify App Store

Een van de belangrijkste voordelen van Shopify Plus is de toegang tot de uitgebreide Shopify App Store. Met duizenden apps kun je eenvoudig functionaliteiten toevoegen aan je Shopify-webwinkel. Van marketingtools tot voorraadbeheer en geavanceerde rapportage, je hebt alle tools binnen handbereik om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Gebruiksvriendelijke interface

Met Shopify Plus profiteer je ook van een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om met drag-and-drop je webwinkel aan te passen. Kies uit een breed scala aan templates en pas deze moeiteloos aan je eigen merk en stijl aan. En als je speciale design aanpassingen nodig hebt, staan onze front-end developers voor je klaar om aan je wensen te voldoen.

Naadloze integraties met grote marktplaatsen 

Verkoop overal en bereik je klanten waar ze zich ook bevinden. Shopify Plus biedt naadloze integraties met grote marktplaatsen en sociale platforms zoals Amazon, TikTok en Facebook. Je kunt zelfs meerdere webwinkels beheren en gebruikmaken van Shopify POS, de kassa oplossing voor je fysieke winkel. Zo vergroot je je bereik en verkoopmogelijkheden.

Geavanceerde rapportage en analyses

 Met Shopify Advanced krijg je diepgaande inzichten in je bedrijfsprestaties. Je hebt toegang tot uitgebreide rapportages en analyses om trends te ontdekken, de conversie te optimaliseren en groeikansen te identificeren. Begrijp je klanten beter en neem gefundeerde beslissingen op basis van data. Met Shopify Advanced kun je het succes van je e-commerce activiteiten meten en bijsturen waar nodig.

Alles-in-één pakket

Met Shopify Plus hoef je je geen zorgen te maken over hosting, updates en beveiliging. Als een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, biedt Shopify Plus een alles-in-één pakket. Je betaalt een vast maandelijks bedrag en Shopify zorgt voor de hosting, updates en beveiliging van je webwinkel. Dit geeft je gemoedsrust, kosten zekerheid en de mogelijkheid om altijd te profiteren van de nieuwste functionaliteiten. De Shopify Plus licentie bedraagt Euro 2.000,- per maand. Bij deze maandelijkse kosten kunnen nog aanvullende licentiekosten komen die samenhangen met app’s die je wenst te gebruiken. 

Snelle implementatie

Daarnaast staat Shopify Plus bekend om zijn snelle implementatie. Met eenvoudige integraties met ERP- en CMS-systemen, mits beschikbaar in de Shopify App Store, kun je snel aan de slag. Het gemiddelde integratietraject duurt ongeveer drie maanden, afhankelijk van de gewenste front-end aanpassingen en de beschikbaarheid van apps.

Shopify Plus is de ideale keuze voor retailers of merken die het maximale uit hun online winkel willen halen. Met geavanceerde functies, eenvoudige implementatie en een betrouwbare infrastructuur biedt Shopify Plus alles wat je nodig hebt om te groeien, te slagen en een onderscheidende klantervaring te bieden. 

Shopify en Qlicks een sterke combinatie 

Toegewijde expertise

Wij zijn een toonaangevende Shopify partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Shopify.

Ons team van meer dan 35 specialisten bestaat onder andere uit ervaren senior software engineers die bedreven zijn in Shopify ontwikkeling. We hebben diepgaande expertise en een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige oplossingen op maat voor onze klanten. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid streven we ernaar om resultaatgerichte en succesvolle e-commerce-projecten te leveren. Wij begrijpen de complexiteit van e-commerce en zijn we goed thuis in de nieuwste trends en technologieën. Door samen te werken met ons ben je verzekerd van een betrouwbare partner die investeert in jouw bedrijff  met als doel om samen te groeien. 

Innovatie die je verder brengt! 

Wij investeren actief in innovatieve oplossingen die Shopify slimmer en efficiënter maken. We hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die onze klanten slimmer en / of effectiever maken. 

Een van deze tools is Fozzels (ChatGpt). Met Fozzels kun je content volledig geautomatiseerd genereren, wat de kwaliteit van de content verhoogt en een positieve impact heeft op SEO. Bovendien bespaart het aanzienlijk veel tijd binnen het e-commerce team.

Bij Qlicks zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan onze klanten en hen te helpen slimmer en efficiënter te opereren.

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!