Qlicks

Shopify Plus

Ben je op zoek naar een expert voor je Shopify Plus webshop? Met onze ervaring in de ontwikkeling van Shopify Plus en meer dan 15 jaar expertise, plus meer dan 200 succesvol opgezette webshops, hebben we talrijke complexe uitdagingen voor onze klanten overwonnen. Als officiële Shopify partner beschikken we over een team van gecertificeerde Shopify experts, toegewijd om ook jouw project tot een succes te maken.

Op zoek naar een Shopify Plus partner?

Denk je aan een Shopify Plus webshop en zoek je een technisch vaardige partner, maar ook een sparringpartner die proactief meedenkt en ervaring heeft met het opzetten van grote, complexe webshops die hoge volumes aankunnen. Wij combineren technische expertise met strategisch inzicht, staan naast je als technisch partner én denken actief met je mee als sparringpartner.

Onze dienstverlening voor Shopify Plus omvat:

  • Shopify Store Setup: Wij begeleiden je stap voor stap bij het opzetten van je nieuwe Shopify Plus webshop, van themaselectie tot het inrichten van productpagina’s en het configureren van betaal- en verzendopties.
  • Custom Design: Jouw merkidentiteit staat centraal bij het ontwerpen van een op maat gemaakt thema dat naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw onderneming.
  • Migratiediensten: Verhuizing van je bestaande webshop naar Shopify verloopt soepel en efficiënt met onze ondersteuning.
  • Integratiediensten: Wij zorgen voor een feilloze integratie van je Shopify webshop met externe partijen, zoals een extern magazijn of gepersonaliseerde content software.
  • Optimalisatie: Verhoog je conversieratio’s met onze optimalisatieservices die de laadsnelheid en SEO van je Shopify store verbeteren.
  • Onderhoud en Ondersteuning: Ons team is toegewijd aan het waarborgen van een continue, probleemloze werking van je webshop.
  • International Expansion: We begeleiden jullie bij het realiseren van internationale doelstellingen met Shopify Plus, en zetten jullie ambities om in een technisch geavanceerde webshopstructuur.
  • B2B Expertise: Onze uitgebreide ervaring met B2B stelt ons in staat om de unieke eisen van zakelijke organisaties te begrijpen. We configureren Shopify Plus zo dat het naadloos aansluit bij en ondersteuning biedt aan jullie B2B-processen.

Onze ervaring met Shopify Plus

Shopify Plus Specialisten

Ons onderscheid in de Shopify-markt ligt in onze diepgaande technische expertise. Met ons team van full-stack developers bieden we niet alleen ondersteuning voor front-end uitdagingen, maar dragen we ook zorg voor technische integraties en ontwikkelen we indien nodig specifieke apps. We zijn procesdenkers die continu streven naar optimalisatie en actief meedenken met de doorontwikkeling van jou Shopify Plus.

Shopify Gecertificeerde Developers

De kracht van Shopify Plus  is dat je veel zelf kunt doen. Mocht je vastlopen, dan kun je altijd terugvallen op ons team van gecertificeerde Shopify developers. We staan klaar om je te helpen. Ontdek hoe.

Shopify BTB

Op zoek naar een B2B webshop? Met een Shopify Plus webshop creëer je een omgeving die perfect aansluit bij de behoeften van jouw zakelijke klanten. Ontdek wat Shopify Plus te bieden heeft voor B2B ondernemers. 

Shopify Plus Markets

Shopify Markets is een krachtige tool waarmee je je producten eenvoudig internationaal kan verkopen. Of het nu gaat om valuta instellingen, automatisch vertalen, verzendmethodes, regelgeving aangaande btw.

Flexible Checkout

Alleen met Shopify Plus kan je maatwerk aanpassingen doorvoeren in de checkout. Creëer een eigen checkout-flow, versnelde checkout-opties, Api-integratie voor logistiek en verzendoplossingen. 

Klantcase Shopify Plus

Wij vertellen je graag meer over wat de voordelen van Shopify Plus zijn. Download hier onze Shopify Plus klantcase.

Shopify Plus - Innovatieve functionaliteit

Een van de sterke punten van Shopify is de hoge mate van innovatie. Per kwartaal lanceert Shopify gemiddeld 100 nieuwe features. Hieronder een overzicht van interessante nieuwe functies die de conversie van je Shopify winkel verhogen. 

Augmented Reality (AR)

Met AR kunnen klanten producten in hun eigen ruimte zien alsof ze fysiek aanwezig zijn. Dit is bijzonder nuttig voor artikelen zoals meubels, decor, en kleding. Klanten kunnen bijvoorbeeld zien hoe een bank in hun woonkamer staat of hoe een horloge om hun pols zou passen. AR verhoogt de interactie met het product wat resulteert in betere aankoopbeslissingen.

Image generator

Met deze functie kan de achtergrond van een afbeelding worden vervangen met een speciale scène, een specifieke kleur, of een achtergrond op basis van een eenvoudige tekstprompt. Image Generator werkt op basis van AI. Deze tool verhoogt de flexibiliteit en creativiteit in de omgang met afbeeldingen, wat resulteert in verbeterde visuele content.

Semantic Search

Shopify Plus Semantic Search optimaliseert de relevantie en nauwkeurigheid van zoekopdrachten door synoniemen, gerelateerde termen en de context te begrijpen. Het ondersteunt spraakzoekopdrachten en conversatiequeries, wat de gebruikerservaring verbetert door zoekalgoritmes efficiënter te maken en resultaten nauwkeuriger af te stemmen op de zoekintentie van gebruikers.

Shopify SideKick

Shopify Sidekick is jouw AI-assistent, altijd beschikbaar om met deskundig en op maat gemaakt advies jouw bedrijf te versterken. Of het nu gaat om het instellen van verzending of het bijhouden van je voorraad, Sidekick biedt onmiddellijke ondersteuning en stapsgewijze instructies.

Veelgestelde vragen over Shopify Plus

Lees hieronder de meest gestelde vragen over Shopify Plus. Staat je vraag er niet bij laat het ons dan weten! 

Shopify Plus is het meest uitgebreide pakket dat Shopify biedt, speciaal ontworpen voor grote ondernemingen en snelgroeiende bedrijven. Het onderscheidt zich van kleinere pakketten door uitgebreidere API’s, aanpasbare checkout-ervaringen en inbegrepen B2B-functionaliteit. Bovendien zijn de kosten per transactie, zoals betalingstarieven, het voordeligst binnen dit pakket.

Een van de belangrijkste voordelen van Shopify Plus is de toegang tot de uitgebreide Shopify App Store. Met duizenden apps kun je eenvoudig functionaliteiten toevoegen aan je Shopify-webshop. Van marketingtools tot voorraadbeheer en geavanceerde rapportage, je hebt alle tools binnen handbereik om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Met Shopify Plus profiteer je van een gebruiksvriendelijke interface en de mogelijkheid om met drag-and-drop je webwinkel aan te passen. Kies uit een breed scala aan templates en pas deze moeiteloos aan je eigen merk en stijl aan. En als je speciale design aanpassingen nodig hebt, staan onze front-end developers voor je klaar om aan je wensen te voldoen.

Verkoop overal en bereik je klanten waar ze zich ook bevinden. Shopify Plus biedt naadloze integraties met grote marktplaatsen en sociale platforms zoals Amazon, TikTok en Facebook. Je kunt zelfs meerdere webwinkels beheren en gebruikmaken van Shopify POS, de kassa oplossing voor je fysieke winkel. Zo vergroot je je bereik en verkoopmogelijkheden.

Met Shopify Plus krijg je diepgaande inzichten in je bedrijfsprestaties. Je hebt toegang tot uitgebreide rapportages en analyses om trends te ontdekken, de conversie te optimaliseren en groeikansen te identificeren. Begrijp je klanten beter en neem gefundeerde beslissingen op basis van data. Met Shopify Plus kun je het succes van je e-commerce activiteiten meten en bijsturen waar nodig.

Met een SAAS oplossing als Shopify Plus hoef je je geen zorgen te maken over hosting, updates en beveiliging. Als een Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, biedt Shopify Plus een alles-in-één pakket. Je betaalt een vast maandelijks bedrag en Shopify zorgt voor de hosting, updates en beveiliging van je webwinkel. Dit geeft je gemoedsrust, kosten zekerheid en de mogelijkheid om altijd te profiteren van de nieuwste functionaliteiten. De Shopify Plus licentie bedraagt Euro ca. 2.200,- per maand. Bij deze maandelijkse kosten kunnen nog aanvullende licentiekosten komen die samenhangen met app’s die je wenst te gebruiken. 

Shopify Plus staat bekend om zijn snelle implementatie. Met eenvoudige integraties met ERP- en CMS-systemen, mits beschikbaar in de Shopify App Store, kun je snel aan de slag. Het gemiddelde integratietraject duurt ongeveer drie maanden, afhankelijk van de gewenste front-end aanpassingen en de beschikbaarheid van apps.

Shopify Plus is de ideale keuze voor retailers of merken die het maximale uit hun online winkel willen halen. Met geavanceerde functies, eenvoudige implementatie en een betrouwbare infrastructuur biedt Shopify Plus alles wat je nodig hebt om te groeien, te slagen en een onderscheidende klantervaring te bieden. 

Je sluit in principe een contract af voor minimaal 1 jaar. Indien je voor een langere tijd een contract afsluit met Shopify dan zijn de maandelijkse licentiekosten lager. Momenteel zijn de licentiekosten 2500 dollar per maand bij een een-jarig contract en 2300 dollar per. maand voor een 3-jarig Shopify Plus contract. (let op prijzen kunnen afwijken neem contact met ons op voor actuele prijsinformatie).

Gecertificeerd Shopify Partner

Wij zijn een gecertificeerd Shopify Partner. Ons ontwikkelingsteam heeft bovendien certificeringen in specifieke Shopify-expertisegebieden, waaronder Shopify Liquid storefront en headless oplossingen.

Qlicks Shopify Partner

Op zoek naar een Shopify Plus partner?

Neem contact op voor een advies op maat.

Wil jij weten of een Shopify Plus voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij jullie langs om te bespreken of Shopify bij jullie ambities past. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.

Lees meer over Shopify Advanced