Qlicks

Shopify Koppeling met SRS kassa systeem

Shopify Koppeling met SRS kassa systeem

inds 2010 werken wij intensief samen met SRS. Door deze lange samenwerking hebben wij veel kennis van de werking van het SRS ERP systeem. Hierdoor hebben wij een krachtige koppeling ontwikkeld voor Shopify en SRS.

Met onze geavanceerde koppeling kun je rekenen op een breed scala aan functionaliteiten:

Automatische productcreatie en categorisatie

Verlies geen kostbare tijd meer aan het handmatig aanmaken en categoriseren van producten. Onze koppeling zorgt ervoor dat producten automatisch worden aangemaakt in Shopify en te koppelen zijn aan de juiste categorieën. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten.

Real-time voorraadbeheer

Behoud altijd de controle over je voorraad met real-time voorraadcontroles. Onze koppeling zorgt ervoor dat voorraadniveaus automatisch worden bijgewerkt, waardoor je altijd een exact overzicht hebt van beschikbare producten.

Efficiënte order- en credit orderverwerking

Met onze geïntegreerde oplossing worden bestellingen en credit-orders automatisch gesynchroniseerd tussen Shopify en de SRS Kassa software. Wij bieden de mogelijkheid dat “gast” orders automatisch gekoppeld worden aan bestaande klantaccounts in SRS. Of geef bij een credit order aan dat het artikel manco is en dus niet terug mag in de voorraad.

Naadloze CRM-koppeling

Onze koppeling synchroniseert je klantgegevens automatisch tussen Shopify en het SRS kassa systeem en vice versa.  Hierdoor heb je een compleet overzicht van je klanten en kun je gerichte marketing campagnes uitvoeren op basis van hun individuele behoeften en voorkeuren. Perfect voor een omnichannel klantbeleving.

Geautomatiseerde content creatie

Content creëren voor alle producten in je webwinkel kost veel tijd. Met de oplossing van Fozzels.com is het schrijven van content verleden tijd. Fozzels integreert je webwinkel met ChatGpt van Open.ai.

De software van Fozzels kan, in samenwerking met de AI-aangedreven software van ChatGpt verschillende soorten content genereren, waaronder SEO-content, productbeschrijvingen, blogposts, categorie teksten of instructies.

Ontdek wat Fozzels.com voor jou kan betekenen!

Met onze lange historie in samenwerking met SRS hebben wij heel veel kennis opgedaan van de Fashion Branche. Wij kijken graag samen met jou hoe wij jullie merk en/of winkel kunnen laten groeien. Zowel online als offline.

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Shopify en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Shopify partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Shopify.

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Shopify-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Personalisatie
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Shopify support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.