Qlicks

Shopify Advanced

Op zoek naar een partner voor je Shopify Advanced webshop? Met 15 jaar ervaring en meer dan 200 succesvol opgezette webshops hebben wij al vele complexe uitdagingen voor onze klanten aangepakt. Als officiële Shopify-partner en met een team van gecertificeerde Shopify-experts, zijn we klaar om ook jouw project aan te pakken. Lees op deze pagina hoe we jou kunnen helpen!

Shopify Advanced

Overweeg je een Shopify Advanced webshop en ben je op zoek naar een technisch vaardige partner die ook proactief meedenkt? Wij zijn ervaren in het opzetten van grote, complexe webshops die hoge volumes aankunnen. Onze aanpak combineert technische expertise met strategisch inzicht. Wij zijn jouw technische partner en sparringpartner die actief met je meedenkt.

Onze dienstverlening voor Shopify Advanced omvat:

 • Shopify Store Setup: We begeleiden je stap voor stap bij het opzetten van je nieuwe Shopify Advanced webshop, van themaselectie tot het inrichten van productpagina’s en het configureren van betaal- en verzendopties.
 • Custom Design: Jouw merkidentiteit is leidend bij het ontwerpen van een op maat gemaakt thema dat perfect aansluit bij jouw bedrijf.
 • Migratiediensten: Wij zorgen voor een soepele en efficiënte overgang van je bestaande webshop naar Shopify.
 • Integratiediensten: Een naadloze integratie van je Shopify webshop met externe systemen, zoals externe magazijnen of gepersonaliseerde content software, is gegarandeerd.
 • Optimalisatie: Verbeter je conversieratio’s met onze optimalisatiediensten die de laadsnelheid en SEO van je Shopify store verhogen.
 • Onderhoud en Ondersteuning: Ons team is toegewijd aan het continu en probleemloos functioneren van je webshop.

Onze ervaring met Shopify Advanced

Shopify Advanced Specialisten

Onze expertise in de Shopify-markt wordt versterkt door ons team van Shopify-experts, die actief meedenken over strategieën om de omzet van onze klanten te vergroten. Naast het oplossen van front-end uitdagingen, zorgen we voor complexe technische integraties en ontwikkelen we specifieke apps waar nodig. Wij bieden gericht advies en zijn voortdurend betrokken bij het optimaliseren en uitbreiden van jouw Shopify Advanced webshop.

Shopify Developers

De kracht van Shopify is dat je veel zelf kunt doen. Mocht je vastlopen, dan kun je altijd terugvallen op ons team van gecertificeerde Shopify developers. We staan klaar om je te helpen. Ontdek hoe.

Shopify Advanced en Fashion

Veel modebedrijven kiezen voor Shopify omdat de eerste indruk cruciaal is. Presentatie is essentieel en dat is precies waar Shopify uitblinkt. Aanpassingen aan de voorkant van je webshop zijn eenvoudig te realiseren, waardoor je moeiteloos de uitstraling en sfeer kunt wijzigen. Bovendien integreren wij met de voornaamste POS-systemen voor de mode-industrie. Ontdek meer over onze koppeling met SRS op onze website.

Shopify Advanced Klantcases

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Meer weten over Shopify Advanced

Inzicht in de meest gestelde vragen

Lees hieronder de meest gestelde vragen over Shopify Advanced. Staat je vraag er niet bij laat het ons dan weten! 

Met Shopify Advanced heb je toegang tot essentiële functies die cruciaal zijn voor het succesvol beheren van een webwinkel. Dit platform is gebruiksvriendelijk en biedt via de volledige app-markt eenvoudige mogelijkheden om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan je webshop. Daarnaast bevat Shopify Advanced standaard geavanceerde opties die je processen automatiseren, en kun je gebruikmaken van AI-gedreven oplossingen zoals Image Generator voor het aanpassen van afbeeldingen.

Shopify beschikt over een eigen theme-store waar je uit honderden verschillende thema’s kunt kiezen. Er zijn enkele gratis eigen thema’s van Shopify, zoals Dawn en Studio. Daarnaast biedt de winkel ook betaalde thema’s aan, die speciaal door externe ontwikkelaars voor Shopify zijn gecreëerd. Zorg ervoor dat je een thema kiest dat compatibel is met Shopify 2.0, om optimaal gebruik te maken van de nieuwste functies.

Shopify Advanced biedt uitgebreide rapportageopties, geavanceerde aanpassingsmogelijkheden via de thema-editor, lagere transactiekosten, en verbeterde API-toegang voor integraties. Dit pakket is ideaal voor bedrijven die snel groeien en behoefte hebben aan meer geavanceerde functies.

Shopify Advanced heeft lagere transactiekosten vergeleken met standaard Shopify-abonnementen. Dit kan aanzienlijk schelen in kosten, vooral als je een hoog verkoopvolume hebt. Kijk voor actuele tarieven op Shopify.com

Shopify Advanced ondersteunt meerdere talen, valuta’s en internationale domeinnamen, wat het een goede keuze maakt voor bedrijven die hun bereik willen uitbreiden naar internationale markten.

Shopify Advanced biedt uitgebreide ondersteuning voor gegevensmigratie. Je kunt gegevens van een bestaand platform of een ander Shopify-plan overzetten, inclusief productinformatie, klantgegevens en soms zelf de oude bestelhistorie.  Wij ondersteunen om de overgang soepel te laten verlopen.

Shopify Advanced is zeer schaalbaar en ontworpen om mee te groeien met je bedrijf. Het biedt onbeperkte bandbreedte en kan grote aantallen transacties en klanten zonder problemen verwerken. Zoek je nog meer flexibiliteit en verkoopkracht overweeg dan Shopify Plus

De Shopify Advanced voordelen op een rijtje

Shopify 's werelds nummer 1 e-commercepakket

Eenvoudige setup en gebruiksvriendelijkheid

Met Shopify Advanced is het opzetten en beheren van je online winkel nog nooit zo eenvoudig geweest. Je hebt geen technische kennis nodig en kunt zonder gedoe aan de slag. Shopify biedt een intuïtieve interface die je in staat stelt om snel producten toe te voegen, prijzen aan te passen en betalingen te verwerken. Concentreer je op de groei van je bedrijf in plaats van te worstelen met technische rompslomp.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Of je nu een start-up bent of een gevestigde retailer, Shopify Advanced groeit met je mee. De schaalbaarheid van het platform betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over technische beperkingen. Je kunt onbeperkt producten toevoegen, je klantenbestand vergroten en je omzet verhogen zonder problemen. Bovendien kun je Shopify Advanced integreren met andere belangrijke bedrijfssystemen, zoals CRM en voorraadbeheer, om je processen te stroomlijnen.

Geavanceerde rapportage en analyses

Met Shopify Advanced krijg je diepgaande inzichten in je bedrijfsprestaties. Je hebt toegang tot uitgebreide rapportages en analyses om trends te ontdekken, de conversie te optimaliseren en groeikansen te identificeren. Begrijp je klanten beter en neem gefundeerde beslissingen op basis van data. Met Shopify Advanced kun je het succes van je e-commerceactiviteiten meten en bijsturen waar nodig.

Geïntegreerde marketingtools

Bereik je doelgroep en verhoog de zichtbaarheid van je merk met de geïntegreerde marketingtools van Shopify Advanced. Maak professionele e-mailcampagnes, beheer je sociale media-accounts en optimaliseer je content voor zoekmachines, allemaal binnen het platform. Met Shopify Advanced hoef je geen aparte tools te gebruiken of te investeren in dure marketingsoftware.

Shopify en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Shopify partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Shopify.

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Shopify-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Personalisatie
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Shopify support
 • Second opinion
 • Platform advies

Gecertificeerd Shopify Partner

Wij zijn een gecertificeerd Shopify Partner. Ons team van developers en experts heeft bovendien certificeringen in specifieke Shopify-expertisegebieden, waaronder Shopify Liquid storefront en headless oplossingen.

Aan de slag met Shopify Advanced

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Wil jij weten of een Shopify Advanced voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij jullie langs om te bespreken of Shopify bij jullie behoefte aansluit. En welk Shopify pakket het beste bij jullie past!

Lees meer over Shopify koppeling SRS