Qlicks

Adobe / Magento PWA Studio

Adobe / Magento PWA Studio

Ben je op zoek naar een super snelle e-commerce oplossing die de kracht en flexibiliteit van Magento combineert met de nieuwste ontwikkelingen in webtechnologie? Zoek niet verder dan Adobe/Magento PWA ! Gebouwd op Progressive Web App-technologie, waardoor je een bliksemsnelle, uiterst schaalbare webwinkel krijgt die naadloos werkt op alle apparaten en browsers.

Progressive Web App (PWA) is een geavanceerde web technologie die zorgt voor een app-achtige ervaring op het web. Het stelt websites in staat om offline toegankelijk te zijn, push-meldingen te verzenden en snel te laden, zelfs bij een trage internetverbinding. PWA’s zijn platformonafhankelijk en vereisen geen installatie, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers op verschillende apparaten. Bovendien bieden PWA’s een verbeterde gebruikerservaring, wat resulteert in hogere betrokkenheid en conversies. Een belangrijk voordeel is dat PWAs goed zijn voor SEO, omdat ze mobiel-vriendelijk zijn, snel laden en voldoen aan de vereisten van zoekmachines.

Waarom kiezen voor​

Adobe / Magento PWA Studio

Bliksemsnelle prestaties

Met Adobe/Magento PWA krijg je een zeer snelle webshop, met laadtijden van rond de 1 seconden en lager.  De gebruikerservaring is daardoor super.

Naadloze functionaliteit op verschillende apparaten

Met PWA-technologie werkt je webshop naadloos op alle apparaten en platforms, van desktop computers tot smartphones en tablets. Dit zorgt voor een consistente en gebruiksvriendelijke ervaring voor je klanten. De Adobe / Magento PWA Studio is ontwikkeld vanuit het “mobile first” principe. Tegenwoordig is het merendeel van de webwinkel bezoeken via de een mobiele telefoon. Belangrijk dus dat je webwinkel hier op afgestemd is. Met een Adobe / Magento PWA is dat het geval.

Flexibel

Met Adobe/Magento PWA Commerce krijg je een zeer aanpasbare e-commerceoplossing die je kunt afstemmen op jouw unieke behoeften. Het platform is gebaseerd op open source technologie, waardoor je volledige controle hebt over het uiterlijk en de uitstraling van jouw webshop.

Deskundige ondersteuning

Wanneer je kiest voor Adobe / Magento PWA, krijg je toegang tot een state of the art e-commerce platform. Wij werken sinds 2018 met de PWA technologie. Wij hebben verschillende klanten die succesvol met een Adobe / Magento PWA webwinkel werken. 

Wil je meer weten over Adobe / Magento PWA Studio. Of deze technologie past bij jou als organisatie. Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over deze krachtige en super snelle technologie. 

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Adobe / Magento en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento-support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.