Qlicks

Shopify Ontwikkel Partner

Als het gaat om het opbouwen van een succesvolle e-commerce business, is het hebben van een flexibel platform essentieel. Daarom bieden wij Shopify aan als e-commerce oplossing. Met zijn krachtige functies en flexibele architectuur is het het perfecte platform voor bedrijven die hun online verkoop willen laten groeien en zich willen onderscheiden.

Shopify Ontwikkel Partner

Als Shopify partner hebben wij de vaardigheden en expertise die je nodig hebt om een e-commerce site van wereldklasse te bouwen.

Ons team van full stack ontwikkelaars is gepassioneerd over Shopify en houden van uitdagende integraties. Of je nu hulp nodig hebt bij een integratie, ondersteuning zoekt of maatwerk ontwikkeling, wij hebben de vaardigheden en ervaring om een krachtige webwinkel te ontwikkelen. 

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij helpen je graag groeien.

Integratiepartner

Heb je hulp of advies nodig bij het integreren van plugin-ins, het koppelen van systemen aan het Shopify platform. Wij zorgen voor een soepel en naadloos integratieproces. Denken graag met je mee hoe je jouw webwinkel verder kan verbeteren. 

Support partner

Shopify heeft een sterk eigen support team klaar staan voor dagelijkse vragen. Maar uiteraard kan je ook bij ons terecht voor support vragen. Ons team staat dagelijks klaar om onze klanten te helpen met diverse vraagstukken. Wij hebben veel kennis, geven snel antwoord, houden van korte doorlooptijden. Wat je wensen ook zijn,  wij zijn flexibel in onze aanpak en zijn er op gericht om je snel en goed te helpen. 

Maatwerk Ontwikkeling 

Of je nu op maat gemaakte extensies, tools of integraties nodig hebt, wij hebben de vaardigheden en expertise om maatwerkoplossingen te bouwen die voldoen aan jouw unieke behoeften. In de afgelopen jaren hebben wij diverse extensies en koppelingen ontwikkeld zoals;

 1. Shopify koppeling met SRS kassasysteem
 2. Shopify koppeling met Fozzels.com ChatGpt

Platform Migratie

Als je jouw bestaande e-commerce site wilt migreren naar Shopify, kunnen wij zorgen voor een soepele en succesvolle migratie. Wij nemen, waar mogelijk,  al het goede mee van je bestaande shop en integreren dat in een nieuwe webwinkel. Met dergelijke migraties is het behoud van de organische SEO posities uiteraard key, zodat er na de migratie geen ranking verloren gaan. 

Optimalisatie

Wij kijken altijd door verschillende brillen naar de webwinkels die wij voor onze klanten ontwikkelen. Vanuit een technische bril, maar ook vanuit een “optimalisatie bril”. Met onze ervaring weten wij wat werkt. Wij ontwikkelen zelfstandig slimme software die onze klanten slimmer en/of effectiever maakt. Wij delen deze kennis en technologie met onze klanten en adviseren hoe ze de conversie van hun webwinkel verder kunnen vergroten. 

Met ons als ontwikkelingspartner kun je erop vertrouwen dat jouw Shopify webwinkel gebouwd wordt volgens de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit. 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze Shopify ontwikkelingsdiensten en hoe wij je kunnen helpen om jouw  e-commerce business naar een hoger niveau te tillen.

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Shopify en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Shopify partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Shopify.

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Shopify-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Personalisatie
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Shopify support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.