Adobe / Magento Open Source 

Als je op zoek bent naar volledige flexibiliteit en schaalbaarheid, dan is Adobe / Magento Open Source de ideale keuze. Dit geavanceerde platform biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid van Magento, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de snel evoluerende digitale markt van vandaag. Met onze uitgebreide kennis en ervaring met Adobe Commerce / Magento, helpen we je het maximale uit dit platform te halen.

Gartner noemt Adobe Commerce een “Leider” in het Magic Quadrant voor webwinkels. Adobe / Magento Commerce, het multi-channel platform voor zowel B2B- als B2C-klanten. Adobe Commerce biedt je een handelsplatform dat eindeloos flexibel, uitbreidbaar en schaalbaar is.

Waarom kiezen voor Adobe / Magento Open Source?

Eenvoudige content creatie via Adobe / Magento Page puilde 

Met een intuïtieve page-builder stelt Adobe / Magento Open Source gebruikers in staat om snel klantgerichte content te creëren en bij te werken. Met de integratie van Fozzels / ChatGpt  automatiseer je alle content werkzaamheden volledig weg. Adobe / Magento Open Source helpt je om je communicatie perfect af te stemmen op jullie doelgroep. 

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Ongeacht of je net begint of een gevestigd bedrijf op enterprise-niveau bent, biedt Adobe/Magento Open Source schaalbaarheid en flexibiliteit die aansluiten bij jouw behoeften. Dit platform is uiterst flexibel en kan worden geïntegreerd met bestaande ERP- en CRM-systemen, logistieke partners en data-driven marketingoplossingen. Veelal zijn er kant-en-klare integraties beschikbaar, en indien nodig kunnen we op maat gemaakte integraties ontwikkelen met externe systemen.

Creëer verbluffende (Omnichannel) winkelervaringen

Met Adobe Open Source kun je verbluffende (omnichannel) winkelervaringen creëren. Het biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, zoals filtering, sortering en zoeksuggesties (met behulp van Adobe Sensei), waardoor klanten snel en gemakkelijk producten kunnen vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Daarnaast biedt Adobe Open Source gepersonaliseerde winkelervaringen op basis van het gedrag, de voorkeuren en demografische gegevens van je klanten. Door relevante aanbevelingen, aanbiedingen en inhoud te tonen, vergroot je de betrokkenheid en de kans op aankopen.

Met Adobe Open Source kun je eenvoudig verschillende verkoopkanalen integreren, waaronder web, mobiel, sociale media en marktplaatsen. Dit stelt je in staat om je producten op meerdere platforms te verkopen en een consistente winkelervaring te bieden, ongeacht het kanaal dat klanten gebruiken.

Krachtige analyse en rapportage

Wij integreren Google GA4 met Adobe / Magento Open Source. Door te werken met data-layers ben je in staat om zoekgedrag in detail in kaart te brengen. Zo  krijg je toegang tot krachtige analyse- en rapportage-tools die je diepgaande inzichten geven in het gedrag en de voorkeuren van jouw klanten. Je kunt data gestuurde beslissingen nemen die je helpen jouw marketinginspanningen te optimaliseren en jouw winst te verbeteren. 

Adobe/Magento Open Source: Het Ultieme E-commerce Platform

Met Adobe / Magento Open Source kies je voor een van de meest krachtige e-commerce platformen die beschikbaar zijn in de markt. Dit platform is speciaal ontworpen om grote aantallen orders te verwerken, zonder concessies te doen aan de prestaties en gebruikerservaring. Of je nu honderden of duizenden bestellingen per dag verwerkt, Adobe / Magento Open Source kan het aan en zorgt ervoor dat je webshop soepel blijft draaien, zelfs tijdens piekmomenten.

Een van de grootste voordelen van Adobe / Magento Open Source is de schaalbaarheid. Het platform groeit met je mee, waardoor je geen beperkingen hebt als het gaat om het toevoegen van nieuwe producten, het uitbreiden naar nieuwe markten of het verbeteren van de functionaliteit van je webshop. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om jouw online winkel continu te optimaliseren en aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften.

Wat Adobe / Magento Open Source echt onderscheidt, is de enorme open source community van plug-ins en extensies. Met duizenden beschikbare extensies kun je jouw webshop uitbreiden met extra functionaliteiten, zoals betaling gateways, verzendopties, marketingtools en nog veel meer. Je hebt toegang tot een rijk ecosysteem van oplossingen die je helpen om je klanten beter te bedienen, de conversie te verhogen en de groei van je bedrijf te stimuleren.

Kortom, als je de kracht en schaalbaarheid zoekt om succesvol te zijn in e-commerce, is Adobe / Magento Open Source de ultieme keuze. Het stelt je in staat om grote aantallen orders te verwerken, biedt eindeloze mogelijkheden voor groei en profiteert van een bloeiende gemeenschap van plug-ins.

Adobe / Magento Open Source een Qlicks een sterke combinatie!

Toegewijde expertise

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 14 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Ons team van meer dan 35 specialisten bestaat onder andere uit ervaren senior software engineers die bedreven zijn in Adobe / Magento-ontwikkeling. We hebben diepgaande expertise en een bewezen staat van dienst in het leveren van hoogwaardige oplossingen op maat voor onze klanten. Met een sterke focus op innovatie en klantgerichtheid streven we ernaar om resultaatgerichte en succesvolle e-commerce-projecten te leveren. Wij begrijpen de complexiteit van e-commerce en zijn we goed thuis in de nieuwste trends en technologieën. Door samen te werken met ons ben je verzekerd van een betrouwbare partner die investeert in jouw bedrijf,  met als doel om samen te groeien. 

Innovatie die je verder brengt! 

Wij investeren actief in innovatieve oplossingen die Adobe / Magento open source  slimmer en efficiënter maken. We hebben verschillende oplossingen ontwikkeld die onze klanten slimmer en / of effectiever maken. 

Een van deze tools is de Sumber-applicatie, die door tientallen fashion retailers wordt gebruikt. Met behulp van slimme algoritmes ontsluit Sumber webbestellingen in aangesloten winkels, waardoor een naadloze integratie tussen online en offline kanalen wordt gecreëerd. Of voorzien we grote shops van Fozzels (ChatGpt), om content volledig geautomatiseerd te genereren, wat de kwaliteit van de content verhoogt en een positieve impact heeft op SEO. Bovendien bespaart het aanzienlijk veel tijd binnen het e-commerce team.

Bij Qlicks zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan onze klanten en hen te helpen slimmer en efficiënter te opereren. 

Divers en betrokken – gericht op groei!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om platform migratie, Adobe Commerce/Magento-support, een second opinion of platform advies, wij hebben de expertise in huis om je te helpen. We denken actief met je mee om jouw e-commerce activiteiten te laten groeien en optimaliseren. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen. Wij zijn altijd betrokken en maken graag samen met jou een op maat gemaakte groeistrategie. 

Kosten Adobe / Magento Open Source

Adobe / Magento Open Source is gratis. Dat betekent dat er geen terugkerende licentiekosten worden berekend door Adobe. Uiteraard zijn er wel terugkerende kosten voor hosting (ca. 500 euro per maand) en platform updates en / of security patches. Deze kosten hangen sterk af van de configuratie. Je kan er rekening mee houden dat je hier tussen de 500,- en  1000,- euro per maand aan kwijt bent. 

 

 

 

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.