Qlicks

Adobe / Magento Open Source

Wij staan klaar om je te helpen groeien en te slagen in de dynamische wereld van e-commerce. In de afgelopen 15 jaar hebben wij waardevolle kennis opgedaan binnen diverse branches.

Adobe / Magento Open Source

Als je op zoek bent naar volledige flexibiliteit en schaalbaarheid, dan is Adobe / Magento Open Source de ideale keuze. Dit geavanceerde platform biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid van Magento, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om succesvol te zijn in de snel evoluerende digitale markt van vandaag. Met onze uitgebreide kennis en ervaring met Adobe Commerce / Magento, helpen we je het maximale uit dit platform te halen.

Waarom kiezen voor

Adobe / Magento Open Source?

Eenvoudige content creatie via Adobe / Magento Page builder

Met een intuïtieve page-builder stelt Adobe / Magento Open Source gebruikers in staat om snel klantgerichte content te creëren en bij te werken. Met de integratie van Fozzels / ChatGpt  automatiseer je alle content werkzaamheden volledig weg. Adobe / Magento Open Source helpt je om je communicatie perfect af te stemmen op jullie doelgroep.

Schaalbaarheid en flexibiliteit

Ongeacht of je net begint of een gevestigd bedrijf op enterprise-niveau bent, biedt Adobe/Magento Open Source schaalbaarheid en flexibiliteit die aansluiten bij jouw behoeften. Dit platform is uiterst flexibel en kan worden geïntegreerd met bestaande ERP- en CRM-systemen, logistieke partners en data-driven marketingoplossingen. Veelal zijn er kant-en-klare integraties beschikbaar, en indien nodig kunnen we op maat gemaakte integraties ontwikkelen met externe systemen.

Creëer verbluffende (Omnichanel) winkelervaringen

Met Adobe Open Source kun je verbluffende (omnichannel) winkelervaringen creëren. Het biedt geavanceerde zoekmogelijkheden, zoals filtering, sortering en zoeksuggesties (met behulp van plugins als Sooqr of Adobe Sensei), waardoor klanten snel en gemakkelijk producten kunnen vinden die aan hun specifieke behoeften voldoen. Daarnaast biedt Adobe Open Source gepersonaliseerde winkelervaringen op basis van het gedrag, de voorkeuren en demografische gegevens van je klanten. Door relevante aanbevelingen, aanbiedingen en inhoud te tonen, vergroot je de betrokkenheid en de kans op aankopen. Met Adobe Open Source kun je eenvoudig verschillende verkoopkanalen integreren, waaronder web, mobiel, sociale media en marktplaatsen. Dit stelt je in staat om je producten op meerdere platforms te verkopen en een consistente winkelervaring te bieden, ongeacht het kanaal dat klanten gebruiken.

Krachtige analyse en rapportage

Wij integreren Google GA4 met Adobe / Magento Open Source. Door te werken met data-layers ben je in staat om zoekgedrag in detail in kaart te brengen. Zo  krijg je diepgaande inzichten in het klantgedrag en de voorkeuren van jouw klanten. Je kunt data gestuurde beslissingen nemen die je helpen jouw marketinginspanningen te optimaliseren en jouw winst te verbeteren.

Adobe/Magento Open Source:​

Ultieme E-commerce Platform

Met Adobe / Magento Open Source kies je voor een van de meest krachtige e-commerce platformen die beschikbaar zijn in de markt. Dit platform is speciaal ontworpen om grote aantallen orders te verwerken, zonder concessies te doen aan de prestaties en gebruikerservaring. Of je nu honderden of duizenden bestellingen per dag verwerkt, Adobe / Magento Open Source kan het aan en zorgt ervoor dat je webshop soepel blijft draaien, zelfs tijdens piekmomenten.

Een van de grootste voordelen van Adobe / Magento Open Source is de schaalbaarheid. Het platform groeit met je mee, waardoor je geen beperkingen hebt als het gaat om het toevoegen van nieuwe producten, het uitbreiden naar nieuwe markten of het verbeteren van de functionaliteit van je webshop. Je hebt de vrijheid en flexibiliteit om jouw online winkel continu te optimaliseren en aan te passen aan veranderende zakelijke behoeften.

Keuze uit duizenden plug-ins.

Wat Adobe / Magento Open Source echt onderscheidt, is de enorme open source community van plug-ins en extensies. Met duizenden beschikbare extensies kun je jouw webshop uitbreiden met extra functionaliteiten, zoals betaling gateways, verzendopties, marketingtools en nog veel meer. Je hebt toegang tot een rijk ecosysteem van oplossingen die je helpen om je klanten beter te bedienen, de conversie te verhogen en de groei van je bedrijf te stimuleren.

Kortom, als je de kracht en schaalbaarheid zoekt om succesvol te zijn in e-commerce, is Adobe / Magento Open Source de ultieme keuze. Het stelt je in staat om grote aantallen orders te verwerken, biedt eindeloze mogelijkheden voor groei en profiteert van een bloeiende gemeenschap van plug-ins.

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Adobe / Magento en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento-support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.

Lees meer over Adobe / Magento Commerce