Qlicks

Adobe / Magento Koppeling met het Winstore ACA kassa systeem

Adobe / Magento Koppeling met het Winstore ACA kassa systeem

Sinds 2010 zijn wij actief in de Fashion Branche. Met deze kennis hebben wij in de afgelopen jaren een krachtige en flexibele koppeling ontwikkeld voor Adobe / Magento en Winstore / ACA. 

Met de Adobe / Magento koppeling voor Winstore bieden wij je een breed scala aan functionaliteiten:

Waarom kiezen voor

De Adobe / Magento Winstore Koppeling?

Automatische aanmaken van producten en categorieën.

Verlies geen kostbare tijd meer aan het handmatig aanmaken en categoriseren van producten. Onze koppeling zorgt ervoor dat producten automatisch worden aangemaakt in Adobe / Magento en naadloos worden gekoppeld aan de juiste categorieën. Dit bespaart niet alleen tijd, maar vermindert ook het risico op fouten.

Realtime voorraadbeheer

Behoud altijd de controle over je voorraad met realtime voorraadcontroles. Onze koppeling zorgt ervoor dat je voorraadniveaus realtime worden bijgewerkt, waardoor je altijd een exact overzicht hebt van beschikbare producten. 

Efficiënte order- en credit orderverwerking

Met onze geïntegreerde oplossing worden bestellingen en credit orders automatisch gesynchroniseerd tussen Adobe / Magento en de Winstore Kassa software. 

Winstore Loyalty-programma

Verhoog de betrokkenheid en waarde van je klanten met het in Adobe / Magento  geïntegreerde Winstore loyalty-programma. Klanten kunnen punten sparen en verzilveren, tijdens het winkelen online of in de fysieke winkels. 

Het verzilveren kan op verschillende manieren; realtime in de checkout en/of door het inleveren van Winstore vouchers in je webwinkel. 

Omnichannel marketing met de Adobe / Magento Winstore CRM-koppeling

Onze koppeling synchroniseert je klantgegevens automatisch tussen Adobe / Magento en het Winstore kassa systeem.  Hierdoor heb je een compleet overzicht van je klanten en kun je gerichte marketing campagnes uitvoeren op basis van hun individuele behoeften en voorkeuren. Perfect voor een omnichannel klantbeleving. 

Vouchers een cadeaukaarten

Geef je klanten een extra stimulans om te winkelen met de Winstore-voucher functionaliteit. Je kunt eenvoudig vouchers genereren in het Winstore kassa systeem en deze uitgeven aan jouw klanten. Klanten kunnen de vouchers verzilveren tijdens hun online aankoop. Waarbij de waarde realtime wordt gecontroleerd. 

Naast vouchers kunnen klanten ook online cadeaukaarten kopen. Deze cadeaukaarten worden aangemaakt in het Winstore Kassasysteem en zijn zodoende ook inwisselbaar in de fysieke winkel. Uiteraard werkt het ook andersom. 

Flexibiliteit

De Adobe / Magento Winstore koppeling is verder voorzien van tientallen opties die de inrichting van de webwinkel, op basis van de gegevens uit Winstore, vereenvoudigen en/of flexibiliseren. Zo kun je losse velden uit Winstore samenvoegen in een veld, handig om automatisch een naam te creëren voor een product. Of kun je volledig geautomatiseerd een new arrival en of sale categorie instellen. 

Geautomatiseerde content creatie

Content creëren voor alle producten in je webwinkel kost veel tijd. Met de oplossing van Fozzels.com is het schrijven van content verleden tijd. Fozzels integreert je webwinkel met ChatGpt van Open.ai. 

De software van Fozzels kan, in samenwerking met de AI-aangedreven software van ChatGpt verschillende soorten content genereren, waaronder SEO-content, productbeschrijvingen, blogposts, categorie teksten of instructies.

Ontdek wat Fozzels.com voor jou kan betekenen!

Met onze lange historie in Fashion, hebben wij heel veel kennis opgedaan van de Fashion Branche. Wij kijken graag samen met jou hoe wij jullie merk en/of winkel kunnen laten groeien. Zowel online als offline. 

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Adobe / Magento en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento-support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.