Adobe / Magento koppeling met Account View

Qlicks biedt je een krachtige oplossing voor Adobe / Magento koppeling met Account View.  

Automatische productcreatie en categorisatie

Met de door Qlicks ontwikkelde koppeling profiteer je van geautomatiseerde processen die jouw e-commerce activiteiten optimaliseren. Met één druk op de knop worden producten en categorieën automatisch aangemaakt in Magento, waardoor je kostbare tijd bespaart en menselijke fouten minimaliseert.

Realtime voorraadbeheer 

Onze koppeling zorgt ervoor dat uw voorraadniveaus automatisch worden bijgewerkt, waardoor je altijd een exact overzicht hebt van beschikbare producten. Zo behoud je altijd de controle over je voorraad met realtime voorraadcontroles. 

Efficiënte order- en credit orderverwerking

Met onze geïntegreerde oplossing worden bestellingen en credit orders automatisch gesynchroniseerd tussen Adobe / Magento en de Account View ERP software. Wij bieden de mogelijkheid dat “gast” orders automatisch gekoppeld worden aan bestaande klantaccounts in Account View. . 

Flexibiliteit

De Adobe / Magento Account View koppeling is verder voorzien van tientallen opties die de inrichting van de webwinkel, op basis van de gegevens uit Account View, vereenvoudigen en/of flexibiliseren. Zo kun je losse velden uit Account View samenvoegen in een veld, handig om automatisch een naam te creëren voor een product. Of kun je volledig geautomatiseerd een new arrival en of sale categorie instellen. 

Business-to-Business (BTB) of Business-to-Consumer (BTC)

Of je bedrijf zich richt op Business-to-Business (BTB) of Business-to-Consumer (BTC), de Adobe / Magento Account View koppeling biedt oplossingen die perfect aansluiten bij je behoeften. Voor BTB-bedrijven ondersteunen we klantspecifieke prijzen per debiteur, waardoor je gepersonaliseerde prijscondities kan tonen. 

Daarnaast ondersteunen wij meerdere BTW- en verzend tarieven per land, waardoor je gemakkelijk kunt voldoen aan de complexe fiscale en logistieke vereisten die gepaard gaan met internationale handel.

Geautomatiseerde content creatie

Content creëren voor alle producten in je webwinkel kost veel tijd. Met de oplossing van Fozzels.com is het schrijven van content verleden tijd. Fozzels integreert je webwinkel met ChatGpt van Open.ai. 

De software van Fozzels kan, in samenwerking met de AI-aangedreven software van ChatGpt verschillende soorten content genereren, waaronder SEO-content, productbeschrijvingen, blogposts, categorie teksten of instructies.

Ontdek wat Fozzels.com voor jou kan betekenen!

Bij Qlicks begrijpen we dat betrouwbare en efficiënte bedrijfsprocessen essentieel zijn voor het succes van uw e-commercebedrijf. Onze koppeling met AccountView stelt je in staat om financiële en operationele processen te optimaliseren, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

 

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!