Qlicks

CasesCases

Wij staan klaar om je te helpen groeien en te slagen in de dynamische wereld van e-commerce. In de afgelopen 15 jaar hebben wij waardevolle kennis opgedaan binnen diverse branches.
Onze cases

Laten we onze succesverhalen delen

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant.

Magento cases

Janzen

Janzen creëert unieke rustieke geuren die een ontspanning geven aan lichaam en geest, de geuren zijn een rijkdom voor elk huis. Janzen zoekt over de hele wereld naar de allerbeste ingrediënten zoals zachte oliën en heerlijke geuren uit het Franse Grasse.

Tommy Teleshopping

De nummer 1 van Nederland en België in de categorie Direct Response TV. Dagelijks kijken duizenden consumenten naar de commercials van Tommy Teleshopping en bestellen producten via het Call Center of via de webshop van Tommyteleshopping.

Puur Pastelle​

Het protentieel van een webwinkel werd onderkend maar de resultaten vielen tegen. Twee jaar geleden kwamen wij via ons netwerk in contact met Puur Pastelle. Er was direct een klik en met onze inbreng aan kennis en techniek werd de basis gelegd voor het huidige succes!

Run2Day

Met 16 fysieke winkels, de bekendste hardloopwinkel van Nederland. Samen met het team van Run2day kiezen wij voor Magento 2 als nieuw platform. De webwinkel wordt anders ingedeeld en krijgt een sterke navigatie, wordt uitgerust met conversie verhogende functionaliteiten.