Qlicks

Over DR-HO

Dr. Michael Ho, een toegewijde chiropractor en acupuncturist, ontwikkelde een zelfzorgproductlijn na 35 jaar wereldwijd mensen te hebben geholpen een actief, pijnvrij leven te leiden. Zijn overtuiging in natuurlijke genezing, zijn unieke aanpak voor pijnverlichting, en zijn missie om gezondheid toegankelijk te maken, weerspiegelen zich in DR-HO’S-producten. Met een focus op het aanpakken van de oorzaken van musculoskeletale pijn, verzet Dr. Ho zich tegen het simpelweg maskeren van symptomen. Zijn passie en missie hebben geleid tot een productlijn die wereldwijd wordt aanbevolen, en de vele succesverhalen tonen de impact van zijn inspanningen op het verbeteren van levenskwaliteit.

Project informatie

Link

E-commerce platform

Shopify

Opdracht

IInstallatie  nieuwe  template

Design aanpassingen

Support

Optimalisatie

Specials

  • Optimalisatie advies

Het project

DrHo.nl, als Europese reseller van de succesvolle DRHo-productlijn, benaderde ons voor een technische analyse van hun Shopify online platform. Uit de analyse kwam naar voren dat de Template vervangen moest worden en gaven wij ook advies over de webshop externe-communicatie, en de presentatie van het productaanbod. In nauwe samenwerking met het team van drho.nl werden deze aanpassingen doorgevoerd, waardoor de website nu perfect aansluit bij de corporate uitstraling van drho.com. 

Het resultaat

Met de Shopify expertise van Qlicks heeft DrHo.nl niet alleen een vernieuwde uitstraling gekregen. Tevens sluit de website meer aan bij drho.com. De klant wordt beter geïnformeerd middels tekst en video.  De verbeteringen maken het onderhoud van de front-end ook makkelijker voor het drho.nl team.