Qlicks

Over Nutribullet NL

Nutribullet.nl, dé reseller van het wereldwijd bekende Nutribullet assortiment, heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt met meer dan 80 miljoen verkochte Nutribullets wereldwijd. In Nederland geniet Nutribullet een immense populariteit en is verkrijgbaar bij gerenommeerde retailers, zowel fysiek als online. Een aanzienlijk deel van de verkopen wordt via Nutribullet.nl gerealiseerd. De website, die draait op het Shopify Platform, biedt een naadloze en efficiënte ervaring voor Nutribullet-liefhebbers, waardoor het merk zijn positie als marktleider versterkt.

Project informatie

E-commerce platform

Shopify

Opdracht

Nieuw design 

Optimalisatie

Specials

  • Design aanpassingen
  • Conversie optimalisatie

Het project

Nutribullet.nl, de reseller van het succesvolle Nutribullet assortiment voor de Benelux, benaderde ons voor een grondige technische analyse van hun Shopify online platform. Uit deze analyse bleek dat de template aan vervanging toe was, en wij gaven tevens advies over de externe communicatie van de webshop en de presentatie van het productaanbod.

Het resultaat

In nauwe samenwerking met het Nutribullet-team zijn de design aanpassingen geïmplementeerd, waardoor de website nu naadloos aansluit bij de corporate uitstraling van Nutribullet.com. En klanten heldere informatie krijgen over het gebruik en de voordelen van het productaanbod.