Qlicks

Over John Bardale

John Bardale, een merk dat synoniem staat voor tijdloze kwaliteit en geliefde Engelse Country Style. Onder het motto ‘Life is more’ beheren enthousiaste ondernemers met succes zowel fysieke kleding- als meubelwinkels in landelijke stijl. Het unieke concept, gestart in 1976 in het Engelse Lakelands, blijft groeien. Naast investeringen in fysieke winkels heeft John Bardale in de afgelopen jaren ook gekozen voor een online winkel. Deze biedt dezelfde kwalitatieve collecties met comfortabele meubels en stijlvolle landelijke kleding.

Project informatie

E-commerce platform

Shopify

Opdracht

Platform migratie / Nieuw design 

Specials

  • Koppeling met SRS
  • Shopify Advanced

Het project

De oorspronkelijke webwinkel van John Bardale, gebouwd op het Magento 1 platform, onderging een strategische heroverweging in samenwerking met de klant. Na een diepgaande evaluatie van zowel Magento 2 als Shopify, werd duidelijk dat Shopify de meest geschikte keuze was. Belangrijke factoren in deze beslissing waren onder andere de naadloze integratie met het SRS ERP-systeem van de fysieke winkels, het gebruikersgemak voor het interne e-commerce team, en de snelle, kosteneffectieve implementatie die Shopify bood.

Het resultaat

De keuze voor Shopify Advanced stelde John Bardale in staat om zijn online platform efficiënt te beheren, met een naadloze integratie tussen de webwinkel en het SRS ERP-systeem, en dat alles binnen een budgetvriendelijk kader. Shopify bleek de optimale oplossing te zijn, waarmee John Bardale niet alleen een vlotte overgang realiseerde maar ook de operationele efficiëntie verbeterde.

"Qlicks heeft ons super geholpen met de ontwikkeling van onze Shopify-webwinkel! Wij werken al vele jaren samen met Qlicks. Eerst op het gebied van Magento, nu met Shopify. Het team van Qlicks denkt proactief mee, werkt efficiënt en blijft ondersteunen ook na de lancering. Een betrouwbaar team voor een succesvolle e-commerce ervaring."
John Bardale
Simone Mees - Ten Oever