Qlicks

Adobe / Magento koppeling met Kardex

Qlicks biedt je een krachtige oplossing voor de Adobe / Magento koppeling met Kardex

Adobe / Magento koppeling met Kardex

Met de software koppeling tussen Kardex en Picqer, kunt u uw voorraad efficiënter beheren en tijdbesparende automatisering toepassen. Door de integratie van onze koppeling kunnen deze twee systemen zorgeloos met elkaar communiceren. Denk aan voorraad en product synchronisaties en pick orders die worden doorgezet.  

Waarom kiezen voor

De Adobe / Magento Kardex koppeling

Kardex en Picqer zijn de perfecte combinatie voor uw magazijnbeheer.

Kardex biedt een gebruiksvriendelijke software voor het beheren van uw voorraad, terwijl Picqer zorgt voor efficiënte en nauwkeurige voorraadtellingen. Samen bieden ze een complete oplossing voor het optimaliseren van uw magazijnbeheer.

Realtime voorraadbeheer

Met Kardex kunt u eenvoudig uw voorraad bijhouden, bestellingen plaatsen en ontvangstnota’s verwerken. De software biedt inzicht in uw voorraadniveaus, locaties en historie, zodat u altijd op de hoogte bent van uw voorraad.

Picqer – Grip op je magazijn
met 1 systeem

Picqer voegt hier nog een extra dimensie aan toe door middel van automatische voorraadtellingen. Dankzij geavanceerde beeldherkenningstechnologie worden voorraadtellingen snel en nauwkeurig uitgevoerd, zonder dat er handmatig hoeft te worden geteld.

Next level Magazijnbeheer

Upgrade uw magazijnbeheer naar het volgende niveau door te kiezen voor de combinatie van Kardex en Picqer voor een efficiënte en nauwkeurige voorraadbeheer, waardoor u kosten kunt besparen en uw productiviteit kunt verhogen.

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

Adobe / Magento en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento-support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.