Qlicks

Een webwinkel die het verschil maakt!

Wij voorzien webwinkels van slimme technologie. Technologie die inzicht geeft zodat je op data kan sturen. Maar ook AI technologie die taken van je overneemt en bijdraagt aan een hogere conversie.
Hoe maak jij het verschil?

Webwinkels die succesvol zijn, sturen op Data!

Meten is weten. Kennis is kunde.

Wij zien grote verschillen in het succes van webwinkels. Het geheim? Kennis en vooral veel inzicht! Webwinkels uitgerust met software die inzicht geeft en daar op een effectieve manier mee omgaat. Wij zorgen dat jou webwinkel uitgerust is met de slimste software. 

Double digit upside in conversie

Personaliseer je content met een CDP.

Door je content te personaliseren op de webwinkel bezoeker toon je relevante content. En relevantie is de beste conversie driver! Met behulp van de Software van  Sqeezely maken wij jou webwinkel “heel relevant”. Als Sqeezely partner zorgen wij niet alleen voor de integratie maar adviseren en ondersteunen wij ook bij de dagelijkse strategie. 

behaal het hoogste rendement

Richt je marketing op je beste klanten

Door Sqeezeley in te zetten kan je de klantendatabase segmenteren op basis van het RFM model. Iedere webwinkel heeft goede en slechte klanten, lees leveren geld op en/of kosten geld. Op basis van het RFM model groeperen wij klanten en bepalen wij per klantgroep of en hoe deze benaderd worden.

tot 25% minder retouren

Implementeer een slimme retour strategie.

Door de inzet van de software van Re-turnista, behoud je omzet, verlaag je retouren en verbeter je klantervaring. Re-turnista geeft inzicht in belangrijke data. Handig om meer retouren te voorkomen en/of mee te nemen in toekomstig inkoopbeleid

verbeter je seo en bespaar veel tijd

AI driven content creatie!

Met de AI-software van Fozzels.com wordt alle product content volledig automatisch geschreven. Een webwinkel met ca. 2000 producten zal al snel 700 uur per jaar besparen aan tijd. Laat Fozzels daarnaast extra content schrijven en verbeter zo je SEO posities. 

controle over je data

Server side tracking

Middels Server-side tracking verwerken wij gebruikersinteracties in de webwinkel  direct op de server. Dit zal de controle, beveiliging en privacy verbeteren. En biedt nauwkeurige informatie over winkelgedrag van bezoekers voor betere analyse en inzichten.

verlaag je marketingkosten

Werk aan Hogere retentie en herhaalaankopen

Stuur niet een keer per week een algemene nieuwsbrief uit naar al je klanten maar maak specifieke strategieën voor verschillende klantgroepen. Automatiseer dit en laat de techniek voor je werken. 

tot 60% meer resultaat uit zoekopdrachten

Een zoekopdracht die resulteert in het juiste aanbod

Met Sooqr Search optimaliseren wij de zoekfunctie van jouw webwinkel. Dit resulteert in verbeterde en relevante zoekresultaten. Verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en helpt klanten snel te vinden wat ze zoeken. Resultaat een flinke upside in conversie. 

ook een onderscheidende webwinkel?

Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek!

Samen kijken wij naar jullie doelgroep. Waar staan jullie, wat zijn jullie uitdagingen en waar zien jullie kansen. Wat doet de concurrentie en wat zijn interessante inzichten vanuit andere branches die jullie kunnen gebruiken. Bel met ons 035 677 66 66 en vraag naar Aljoscha Gielkens.

KLANTVERHALEN WAAR WIJ HET VERSCHIL MAKEN

Ontdek hoe wij samen met onze klanten e-commerce effectief maken.

In de afgelopen 15 jaar hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Daar zijn wij trots op. Wij werken voor mooie merken, met inspirerende ondernemers en hun teams. Bouwen aan langdurige relaties. Investeren veel energie in iedere klant. Samen maken wij het verschil.

jij en Qlicks een sterke combinatie!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento-partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

Wij bieden toegewijde expertise!

Wij zijn een toonaangevende Adobe / Magento en Shopify partner met meer dan 15 jaar ervaring in het werken met e-commerce-platformen zoals Magento en Shopify. 

 • Team van 35 specialisten
 • Technisch zeer sterk
 • Betrokken
 • Sterk in Complexiteit

Innovatie die je verder brengt!

De e-commerce wereld verandert snel. Wil je voorop blijven lopen, dan is innoveren een must. Wij investeren in jouw groei en/of efficiency! Door slimme innovaties op deelgebieden als:

 • Logistiek (Sumber)
 • Slimme apps
 • Oplossingen op het gebied van AI

Duurzaam betrokken en veelzijdig!

Qlicks biedt diverse samenwerkingsmogelijkheden om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Ons betrokken team is er om jou te ondersteunen en samen te werken aan het behalen van jouw doelen.

 • Platform migratie
 • Adobe Commerce/Magento en Shopify support
 • Second opinion
 • Platform advies

Alle ingrediënten voor een succesvolle webwinkel!

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel met Aljoscha Gielkens 035 677 66 66.