Qlicks

Shopify webshop

Op zoek naar een expert voor je Shopify (Plus) webshop? Met 15 jaar ervaring en meer dan 200 succesvol opgezette webshops hebben wij al vele complexe uitdagingen voor onze klanten aangepakt. Als officiële Shopify-partner en met een team van gecertificeerde Shopify-experts, zijn we klaar om ook jouw project aan te pakken. Lees op deze pagina hoe we jou kunnen helpen!

Shopify Webwinkel laten bouwen?

Shopify is wereldwijd het snelst groeiende e-commerce platform. De juiste keuze voor startende maar ook enterprise ondernemers.

Met een intuïtief content management systeem (CMS) stelt Shopify je in staat om snel en efficiënt een Shopify webshop te laten bouwen, de doorlooptijd van een ontwikkeltraject ligt significant lager dan bij andere webshop pakketten.

 

Shopify heeft als webshop oplossing veel voordelen. Zo zijn zaken als hosting, upgrades en security patches inbegrepen in de maandlicentie. Daarnaast biedt Shopify een eigen betaaloplossing, integraties naar verkoopkanalen, automatische vertalingen en innovatieve functionaliteiten zoals augmented reality en foto aanpassingen met AI.

 

Met de uitgebreide Shopify app-store heb je toegang tot duizenden handige apps waarmee je Shopify heel gericht kan uitbreiden. Dit betekent dat je snel en tegen lage kosten kan doorgroeien zonder je zorgen te maken over technische complicaties.

Wij adviseren je wat de beste apps zijn en ondersteunen je bij complexe aanpassingen die je zelf niet kan uitvoeren. Door onze brede ervaring binnen verschillende branches weten wij wat werkt! Wij delen deze kennis met je zodat jouw Shopify webshop blijft aansluiten bij de laatste ontwikkelingen.

Bij ons kun je terecht voor een reeks diensten zoals:

  • Shopify Store Setup: We helpen je bij het opzetten van je nieuwe Shopify webshop, van themakeuze tot het aanmaken van productpagina’s en het instellen van betaal- en verzendopties.
  • Custom Design: Wij ontwerpen op maat gemaakte thema’s die aansluiten bij jouw merkidentiteit.
  • Migratiediensten: We assisteren bij het overzetten van je bestaande webshop naar Shopify.
  • Integratiediensten: Wij koppelen je Shopify webshop met externe partijen als een extern magazijn of slimme software die je content personaliseert.
  • Optimalisatie: We verbeteren de prestaties van je Shopify store, met betere laadsnelheden en SEO voor hogere conversieratio’s.
  • Onderhoud en Ondersteuning: Ons team staat altijd klaar om te zorgen dat je webshop probleemloos blijft functioneren.

Ontdek welk Shopify pakket het beste bij jouw zakelijke behoeften past. Of je nu interesse hebt in Shopify Advanced voor uitgebreide e-commerce functionaliteiten of de exclusiviteit van Shopify Plus voor high-volume bedrijven, wij begeleiden je graag naar de juiste keuze

Start vandaag nog met jouw Shopify project

Onze ervaring met Shopify

Toegewijde Specialisten

Zoek je een partner die technisch sterk is en meedenkt over hoe je jouw Shopify webshop kunt laten groeien? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Shopify Developers

De kracht van Shopify is dat je veel zelf kunt doen. Mocht je vastlopen, dan kun je altijd terugvallen op ons team van gecertificeerde Shopify developers. We staan klaar om je te helpen. Ontdek hoe.

Shopify BTB

Op zoek naar een B2B webshop? Met een Shopify Plus webshop creëer je een omgeving die perfect aansluit bij de behoeften van jouw zakelijke klanten. Ontdek wat Shopify Plus te bieden heeft voor B2B ondernemers. Lees meer over de mogelijkheden.

Succescases met Shopify

In de afgelopen jaren hebben wij uiteenlopende klanten geholpen. Deze kennis en ervaring delen wij graag met jou om jouw leercurve te versnellen. Lees onze klantverhalen en ontdek hoe we ook jou kunnen ondersteunen.

Wat kost een Shopify webshop?

Van succesvolle shop tot Enterprise.

Shopify is een SaaS-oplossing (Software as a Service). Dit betekent dat Shopify via internet als dienst wordt aangeboden, zonder dat je software hoeft te installeren of servers moet onderhouden. Alle onderhoud, updates en beveiliging worden door Shopify verzorgd, zodat jij je volledig kunt richten op het verkopen van jouw producten.

De kosten van een Shopify-webshop hangen af van het gekozen abonnement en eventuele extra functies of apps die je besluit toe te voegen. Samen kijken we welk pakket het beste bij jou past, zodat je optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden die Shopify biedt.

Lees hieronder welke pakketten Shopify aanbiedt:

Shopify Advanced

Ideaal voor bedrijven tot een miljoen euro omzet die een snelle setup wensen met een heldere kostenstructuur. Zoek je flexibiliteit binnen een krachtige standaard? Kies dan voor Shopify Advanced, een schaalbaar platform dat maximaal meeschaalt met jouw groei.

Shopify Plus

Ideaal voor webshops die te maken hebben met grote volumes en die streven naar het automatiseren van handmatige processen. Met Shopify Plus profiteer je van meer flexibiliteit en exclusieve functionaliteiten die specifiek gericht zijn op het verhogen van de conversie van jouw webshop, geschikt voor zowel B2C als B2B merken. Ontdek meer over onze ervaring met Shopify Plus en wat een Shopify Plus webshop voor jou kan betekenen.

Veelgestelde vragen over Shopify

Lees hieronder de meest gestelde vragen over Shopify. Staat je vraag er niet bij laat het ons dan weten! 

Shopify is een all-in-one e-commerce platform dat gebruikers in staat stelt om hun eigen online winkels te creëren en te beheren. Het biedt tools voor alles van productbeheer tot betalingsverwerking.

Ja, Shopify staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen eenvoudig producten toevoegen, betalingen instellen en hun winkel aanpassen zonder technische vaardigheden.

Shopify hanteert verschillende abonnementstarieven, variërend van een basisplan tot geavanceerde plannen voor grotere bedrijven. Extra kosten kunnen ontstaan door betaalde apps en transactiekosten als je geen gebruik maakt van Shopify Payments. 

De tijd die nodig is om Shopify te integreren en een winkel operationeel te maken kan sterk variëren. Een eenvoudige winkel kan binnen enkele weken klaar zijn, terwijl een volledig geïntegreerde oplossing met diverse apps en maatwerk enkele maanden kan duren.

Gecertificeerd Shopify Partner

Wij zijn een gecertificeerd Shopify Partner. Ons ontwikkelingsteam heeft bovendien certificeringen in specifieke Shopify-expertisegebieden, waaronder Shopify Liquid storefront en headless oplossingen.

Aan de slag met Shopify

Neem contact op voor een advies op maat

Wil jij weten of een Shopify voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij jullie langs om te bespreken of Shopify bij jullie behoefte aansluit. En welk Shopify pakket het beste bij jullie past!