Qlicks

Over Puur Pastelle

4 succesvolle winkels in Zuid-Holland. Aangestuurd door twee enthousiaste ondernemers die weten wat ze willen. Het protentieel van een webwinkel werd onderkend maar de resultaten vielen tegen. Twee jaar geleden kwamen wij via ons netwerk in contact met Puur Pastelle. Er was direct een klik en met onze inbreng aan kennis en techniek werd de basis gelegd voor het huidige succes!

Project informatie

E-commerce platform

Magento 2

Opdracht

Platform Migratie

Specials

  • Koppeling met SRS
  • Winkel- en webverkopen beschikbaar in Copernica
  • AI Content via Fozzels
  • Server side tracking

Het Project

Vergaande integratie winkels en online

De Puur Pastelle winkels werden gekoppeld aan de Magento webwinkel en de logistieke oplossing van Sumber. Klanten krijgen zo op de webwinkel inzicht in voorraadposities in de winkels en kunnen via Click en Collect bestellingen direct ophalen in de winkel. Via een slimme pick-strategie worden online bestellingen real-time verwerkt op de winkelvloer. Bestellingen worden geautomatiseerd aangemeld bij PostNL en nog dezelfde dag verzonden vanuit de winkel.

Slimme algoritmes doen het werk

Magento voorzien wij van een aantal door ons ontwikkelde modules. Deze modules analyseren continu het koop- en klikgedrag. De webwinkel past zich volledig automatisch aan waardoor de consument altijd het best passende aanbod voorgeschoteld krijgt.
Voor het schrijven van de product-content wordt de AI software van Fozzels.com gekoppeld. 

Re-marketing op online- en winkelaankopen

Wij koppelen Magento en het SRS Kassasysteem van Puur Pastelle aan Copernica. Hierdoor heeft Puur Pastelle 360 graden inzicht in het koopgedrag van haar klant. Middels slimme marketing campagnes weet Puur Pastelle haar klant beter vast te houden en meer te laten kopen.

Het resultaat

Binnen anderhalf jaar groeide de online winkel van Puur Pastelle uit naar het grootste filiaal! Een combinatie van een intensieve samenwerking, de juiste functionaliteiten en een helder doel!

Binnen anderhalf jaar tijd groeide de webwinkel uit tot het grootste filiaal van Puur Pastelle. Momenteel wordt er hard aan gewerkt om verdere groei te realiseren. Er zit meer in het vat, de bodem is nog lang niet bereikt!