Picqer – Kardex software koppeling

 

Door de software koppeling tussen Kardex en Piqcer, kunt u uw voorraad efficiënter beheren en tijdbesparende automatisering toepassen. Door de integratie van onze koppeling kunnen deze twee systemen zorgeloos met elkaar communiceren. Denk aan voorraad en product synchronisaties en pick orders die worden doorgezet.  

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze standaard koppeling. (info@qlicks.nl of telefonisch op +31 35 677 6666)

Kardex en Piqcer zijn de perfecte combinatie voor uw magazijnbeheer. Kardex biedt een gebruiksvriendelijke software voor het beheren van uw voorraad, terwijl Piqcer zorgt voor efficiënte en nauwkeurige voorraadtellingen. Samen bieden ze een complete oplossing voor het optimaliseren van uw magazijnbeheer.

Met Kardex kunt u eenvoudig uw voorraad bijhouden, bestellingen plaatsen en ontvangstnota’s verwerken. De software biedt inzicht in uw voorraadniveaus, locaties en historie, zodat u altijd op de hoogte bent van uw voorraad.

Piqcer voegt hier nog een extra dimensie aan toe door middel van automatische voorraadtellingen. Dankzij geavanceerde beeldherkenningstechnologie worden voorraadtellingen snel en nauwkeurig uitgevoerd, zonder dat er handmatig hoeft te worden geteld.

Upgrade uw magazijnbeheer naar het volgende niveau door te kiezen voor de combinatie van Kardex en Piqcer voor een efficiënte en nauwkeurige voorraadbeheer, waardoor u kosten kunt besparen en uw productiviteit kunt verhogen.

Kardex Piqcer Koppeling